fbpx
Smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit au fost anuntate - specificatii oficiale

Smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit au fost anuntate – specificatii oficiale

Evenimentul IFA 2018 va avea loc in Berlin, iar companiile au inceput deja sa anunte dispozitivele pe care le vor prezenta acolo. LG a anuntat oficial smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit, ca o completare la portofoliul sau de smartphone-uri.

Mai devreme in acest an, LG a lansat smartphone-ul de varf LG G7. De asemenea, se asteapta ca compania va lansa smartphone-ul V40 mai tarziu in acest an si, desi acest lucru nu a fost inca confirmat, compania a dezvaluit doua noi telefoane (intr-un fel) care se numesc LG G7 One si Fit.

CITESTE SI:  Serviciile cu filme gratuite si fara abonament in timpul coronavirusului Wuhan

Ambele sunt bazate pe actual model G7. Incepand cu LG G7 One, in cazul in care numele nu ti-a spus nimic, acesta este practic primul smartphone Android One al companiei sud-coreene.

Este practic o versiune pura a Android, ceea ce inseamna ca acesta este Android asa cum s-a gandit Google mai mult sau mai putin. Deci in teorie ar trebui sa fie mult mai rapid decat versiunile incarcate ale Android care ar putea avea o gramada de caracteristici care le incetinesc.

CITESTE SI:  De ce Papua Noua Guinee interzice Facebook pentru o luna

Telefonul va fi propulsat de cipul Snapdragon 835, va veni cu 4GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 32GB, pe langa o camera principala de 16MP.

Nu este chiar cel mai puternic smartphone pe care l-am vazut, dar daca ar fi fost lansat in 2017, ar fi fost considerat aproape smartphone de varf.

Cat despre LG G7 Fit, acest telefon va fi mai putin performant decat LG G7 One pentru ca integreaza un cip Snapdragon 821 mai vechi, 4GB de RAM si un spatiu de stocare de 32GB.

CITESTE SI:  Cum explica Avast scandalul vanzarii de date despre utilizatori

Cu toate acestea, in rest ambele telefoane vor avea specificatii similare, cum ar fi o baterie de 3000mAh si un display QHD+ de 6,1 inci. Cam astea sunt specificatiile.

Pretul si disponibilitatea smartphone-urilor inca nu au fost determinate, dar se asteapta ca compania va prezenta noile telefoane la evenimentul IFA 2018 care va avea loc saptamana viitoare.