fbpx

Smartphone-urile Android Polaroid Snap si Polaroid Power au fost anuntate

Smartphone-urile Android Polaroid Snap si Polaroid Power au fost anuntate

[CES 2016] Poate ca Polaroid este un nume care este asociat in general cu camerele, dar, in ultimii ani, am vazut cum compania si-a extins portofoliul pentru a include si alte tipuri de dispozitive.

Recent, in cadrul CES 2016, compania a dezvaluit doua noi smartphone-uri Android, si anume Polaroid Snap (a nu se confunda cu camera cu printare instanta) si Polaroid Power care pot fi vazute in partea stanga, respectiv dreapta, din fotografia de mai sus.

Acestea fiind spuse, la ce ne putem astepta de la smartphone-urile Android Polaroid Snap si Polaroid Power?

CITESTE SI:  Motivul pentru care Intel inchide aplicatia Remote Keyboard pentru Android si iOS

Se pare ca, daca ne uitam la specificatii, nimic deosebit de special. Incepand cu Polaroid Power, acesta este smartphone-ul Android high-end al companiei si unul dintre cele doua modele.

Smartphone-ul Android Power integreaza un display full HD de 6 inch cu un procesor octo-core de 64 de biti in interior care este acompaniat de 3GB de RAM.

De asemenea, smartphone-ul Android Polaroid Power incorporeaza un spatiu de stocare de 32GB, o camera principala de 13MP, o camera frontala de 8MP, un acumulator cu o capacitate de 3000mAh si vine la un pret de cel putin 250 de dolari. Urmatorul este Polaroid Snap.

CITESTE SI:  Cum e dispozitivul care inregistreaza muzica pe discuri din vinil si ce pret are

Acest smartphone Android Snap va veni in trei dimensiuni: 5 inch, 5,5 inch si 6 inch, dar, indiferent de dimensiunea displayului, acesta va avea rezolutia HD (720p).

Smartphone-urile Snap vor fi propulsate de procesoare quad-core impreuna cu 2GB de RAM si vor veni cu 16GB de spatiu de stocare, o camera principala de 13MP, o camera frontala de 5MP cu blit pentru selfie-uri incorporat si vor avea un pret de pornire care se situeaza intre 130 si 180 de dolari, in functie de dimensiune.

CITESTE SI:  Jony Ive spune ca iPhone X este doar inceputul

Se asteapta ca ambele modele Snap si Power vor veni cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Presupunem ca ceea ce le face atractive este faptul ca acestea au niste preturi relativ mici, asa ca daca doresti un smartphone Android al carui pret nu te va obliga sa spargi o banca, aceste dispozitive Snap si Power vor merita sa fie luate in considerare atunci cand se vor lansa in februarie.

Facebook