fbpx
Smartphone-urile Acer Liquid Zest si Acer Liquid Zest 4G au fost lansate

Smartphone-urile Acer Liquid Zest si Acer Liquid Zest 4G au fost lansate

Daca esti in cautarea unui nou smartphone, iar bugetul este una dintre prioritatile tale, atunci ai putea fi interesat de noile smartphone-uri Acer Liquid Zest.

Exista doua versiuni pe care compania le va lansa oficial – o versiune obisnuita si o alta versiune care vine cu conectivitate 4G, dar, in afara de asta, se pare ca ambele telefoane vor veni cu acelasi hardware.

Pentru inceput, smartphone-ul anuntat oficial Acer Liquid Zest va integra un display IPS HD de 5 inch. La fel ca recent-anuntatul Acer Liquid Jade 2, displayul se va baza de asemenea pe tehnologia Zero Air Gap care practic face ca displayul sa fie lizibil chiar si in lumina soarelui.

CITESTE SI:  Compania care a depasit Samsung la smartphone-urile vandute

De asemenea, smartphone-ul anuntat oficial vine cu caracteristica BluelightShield a companiei care le permite utilizatorilor sa controleze cantitatea de lumina albastra emisa de telefon.

La interior, Acer Liquid Zest va fi propulsat de un procesor quad-core tactat la 1.3GHz, in timp ce versiunea 4G va avea un procesor tactat la 1GHz.

CITESTE SI:  Noi zvonuri despre HTC One M9 Plus

Acer nu a confirmat ce cipuri vor folosi smartphone-urile, dar trebuie sa recunoastem ca acestea vor fi suficient de bune pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

De asemenea, telefonul Liquid Zest va veni cu DTS Sound Studio si DTS HD Premium Sound pentru modelul 4G. In sectorul pentru camera, ambele dispozitive Liquid vor fi similare.

Acestea vor veni cu o camera principala de 8MP cu deschidere f/2.0 si cu o camera frontala de 5MP. De asemenea, smartphone-urile vor veni cu aplicatia GameZone a Acer preinstalata pe ele.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa smartphone-urile Pixel 5a si Pixel 6a ale Google

In ceea ce priveste pretul, smartphone-ul anuntat oficial Acer Liquid Zest are un pret de 109 dolari, in timp ce modelul cu 4G are un pret de pornire de 150 de dolari. Ambele vor fi disponibile in aprilie, respectiv mai, in regiunile EMEA.