fbpx

Smartphone-ul Xiaomi Mi 9 vine cu specificatii foarte bune

Smartphone-ul Xiaomi Mi 9 vine cu specificatii foarte bune

Compania Xiaomi si-a promovat noul smartphone de varf in ultima vreme, iar inainte de evenimentul MWC 2019 de la Barcelona compania l-a dezvaluit pe Mi 9.

Este succesorul lui Mi 8 si vine cu specificatii imbunatatite fata de predecesor. Are 3 camere in loc de doua, pe langa alte imbunatatiri. Xiaomi Mi 9 este propulsat de cipul Snapdragon 855 si va fi disponibil cu 6GB sau 12GB de RAM si cu pana la 256GB spatiu de stocare.

In ciuda faptului ca este propulsat de cel mai nou cip al Qualcomm, acesta nu este un smartphone 5G. Xiaomi a dezvaluit un telefon 5G separat la evenimentul sau de presa.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2 vine cu un corp uimitor din ceramica - specificatii oficiale

De asemenea, smartphone-ul vine cu un ecran OLED de 6,39 de inci cu breton. In plus, exista un senzor de amprente in-display. Cele mai mari imbunatatiri in privinta camerei sunt la spate.

Sistemul de 3 camere are obiectivi pentru modurile telephoto, wide si super wide. Senzorul principal este de 48MP si vine de la Sony, obiectivul telephoto de 12MP ofera zoom optic 2x, in timp ce senzorul de 16MP super wide permite un camp vizual de 117 grade.

CITESTE SI:  Hackerii HBO cer o rascumparare de milioane de dolari in Bitcoin

De asemenea, Xiaomi a mentionat ca smartphone-ul Mi 9 are un mod de incarcare “Charge Turbo” care permite incarcare wireless de 20W. Xiaomi a mentionat ca aceasta este cea mai rapida incarcare wireless de pe piata, avand in vedere ca majoritatea telefoanelor au incarcare wireless de 7,5W sau 10W.

Compania chineza Xiaomi sustine ca bateria de 3300mAh a smartphone-ului Mi 9 se poate incarca wireless de la 0 la 100% in doar 40 de minute. Cu toate acestea, in cazul unui incarcator Qi standard, smartphone-ul Mi 9 se va incarca numai cu viteza maxima permisa de acel incarcator.

CITESTE SI:  Laptopul Xiaomi Mi Notebook Pro arata foarte familiar - specificatii si pret

S-a spus ca Xiaomi va lansa smartphone-ul Mi 9 in China mai intai, la un pret de pornire de 450 de dolari pentru varianta cu 6GB de RAM si cu spatiu de stocare de 128GB. Cam astea sunt specificatiile.

Mai mult, s-a subliniat ca se va lansa mai tarziu in Europa. Cei din Statele Unite nu ar trebui sa se astepte la o lansare americana a lui Mi 9, avand in vedere ca compania Xiaomi nu-si vinde smartphone-urile in Statele Unite in prezent.

Facebook