fbpx

Smartphone-ul Sony care ar putea concura cu iPhone 12 mini

Smartphone-ul Sony care ar putea concura cu iPhone 12 mini

Compania Sony din Japonia ar putea lansa in acest an un smartphone cu care va concura cu iPhone 12 mini de la Apple. S-a dezvaluit ce dimensiuni ar putea avea acel telefon si ce specificatii ar putea integra. Pretul nu a fost inca stabilit.

Se pare ca compania Sony din Japonia ar putea readuce smartphone-urile Xperia Compact in acest an. Acel telefon ar putea avea un ecran de 5,5 inci si dimensiuni destul de similare cu cele ale telefonului iPhone 12 mini al companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  VIDEO: ASUS dezvaluie noi dispozitive 2 in 1 Transformer 3

Viitorul smartphone Xperia Compact al companiei Sony din Japonia ar avea dimensiunile de 140 x 68,9 x 8,9mm, dimensiuni oarecum similare cu cele ale lui Apple iPhone 12 mini. Se spune ca acel Sony Xperia Compact ar putea oferi o camera selfie cu rezolutie de 8MP intr-un breton, o camera duala in partea din spate (cea principala fiind de 13MP), un jack audio de 3,5mm si un cititor de amprente amplasat in butonul de alimentare.

CITESTE SI:  Aplicatia Shazam pentru iOS primeste Modul Offline

Cu toate acestea, lipsesc anumite detalii despre specificatiile acestui smartphone posibil de buget de la compania Sony din Japonia. Acel Xperia Compact ar fi primul telefon Compact al Sony de la Xperia XZ2 Compact din 2018 cu dimensiuni similare.

O nelamurire ar fi daca smartphone-ul Xperia Compact din acest an – care ar rivaliza cu iPhone 12 mini – va fi flagship sau daca avea specificatii retrogradate. E posibil ca compania Sony din Japonia nu va lansa un telefon flagship care nu are un ecran masiv.

CITESTE SI:  Foxconn vrea sa produca camere RED 8K mai ieftine

De asemenea, nu este clar daca exista o piata pentru smartphone-uri flagship de dimensiuni mici. iPhone 12 mini de la compania Apple din SUA, desi ofera specificatii identice cu iPhone 12, a avut mai putine vanzari, in ciuda pretului sau redus.

Exista anumite stiri care indica faptul ca compania Apple din Statele Unite renunta treptat sa mai produca modele mai mici de smartphone-uri pentru a se concentra pe telefoanele de dimensiuni mari.

Facebook