fbpx
Smartphone-ul Samsung cu acumulator de 7000mAh

Smartphone-ul Samsung cu acumulator de 7000mAh

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit un nou smartphone. Acesta include un acumulator cu o capacitate incredibila de 7000mAh, ceea ce ar trebui sa asigure o autonomie de cateva zile. S-a dezvaluit si la ce pret se va vinde telefonul cu acumulator de 7000mAh.

Daca exista un lucru pe care ni l-am dori de la un telefon, acela ar fi o autonomie incredibila. Evident, acest lucru nu se va intampla in curand, dar exista smartphone-uri cu autonomie de doua zile, sau chiar trei zile.

CITESTE SI:  Pretul acestui monitor portabil al Dell

Cei care doresc un astfel de telefon s-ar putea sa fie interesati de cea mai recenta oferta a companiei Samsung din Coreea de Sud, Galaxy F62. Desi acesta cu siguranta nu e un smartphone de varf, unul dintre avantajele sale este acumulatorul cu o capacitate impresionanta de 7000mAh.

Autonomia va depinde de modul in care utilizezi smartphone-ul Samsung Galaxy F62, dar ne imaginam ca in medie autonomia ar trebui sa depaseasca doua zile. De remarcat e faptul ca, in general, majoritatea smartphone-urilor tind sa aiba acumulator de 4000-4500mAh, ceea ce inseamna ca 7000mAh este un salt uimitor.

CITESTE SI:  Informatii interesante despre camera lui Samsung Galaxy Note 8 au fost dezvaluite

Acestea fiind spuse, cat despre restul specificatiilor, Samsung Galaxy F62 va integra un cip Exynos 9825, acelasi si pentru Galaxy Note 10.

Telefonul Samsung cu acumulator de 7000mAh  va fi disponibil cu 6GB sau 8GB de RAM, va avea un spatiu de stocare de 128GB si suport pentru carduri microSD. Exista, de asemenea, un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inci, o camera selfie de 32MP si o configuratie de 4 camere in partea din spate.

CITESTE SI:  LG G4 va integra un cip Snapdragon 808 [zvon]

Din pacate, smartphone-ul Samsung Galaxy F62 cu acumulator de 7000mAh pare a fi exclusiv pentru India in acest moment si va avea un pret de aproximativ 330 de dolari. Ce parere ai despre acest smartphone cu acumulator de 7000mAh al companiei Samsung din Coreea de Sud? Iti doresti sa se lanseze si in afara Indiei?