fbpx

Smartphone-ul pliabil Google s-ar putea sa foloseasca ecran de la aceasta companie

Smartphone-ul pliabil Google s-ar putea sa foloseasca ecran de la aceasta companie

Se crede ca si compania Google din SUA va lansa in viitor un smartphone pliabil (Pixel), iar acum au aparut noi speculatii. Una dintre speculatii indica faptul ca acel telefon al Google va folosi ecran de la o anumita companie.

Acum cativa ani, s-a dezvaluit ca compania din Statele Unite ar putea lucra la propriul sau smartphone pliabil Pixel. Aceasta informatie s-a bazat pe un brevet, iar mai tarziu compania din Statele Unite a confirmat ca exploreaza ideea.

Nu era clar daca un astfel de smartphone pliabil se va materializa, dar acum pare ca exista sanse ca se va materializa. Intr-o stire de TheElec, s-a dezvaluit ca compania Google din SUA s-ar putea aproviziona cu ecrane pliabile de la compania Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Ce autonomie a bateriei are noua consola de jocuri Nintendo Switch

Acel ecran se crede ca va avea o diagonala de 7,6 inci, ceea ce inseamna ca va avea cam aceeasi dimensiune ca Samsung Galaxy Z Fold 2. Nu ar trebui sa fie surprinzator faptul ca Google se va aproviziona cu ecrane de la compania Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  O macheta arata cum ar putea arata un smartphone iPhone X auriu

Avand in vedere ca Samsung domina piata smartphone-urilor pliabile in acest moment, ar avea logica ca Google sa se aprovizioneze cu ecrane de la compania din Coreea de Sud.

Nu prea exista informatii despre smartphone-ul pliabil al companiei americane acum si nu e clar cum va pozitiona compania din Statele Unite acel dispozitiv daca va fi lansat.

Google va lansa noi smartphone-uri Pixel mai tarziu in acest an, dar pana acum niciunul dintre zvonuri nu a indicat ca exista in lucru si un telefon Pixel cu ecran care se pliaza.

CITESTE SI:  De ce armata americana analizeaza aplicatia TikTok

Asa ca ar trebui sa tratati aceasta stire cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre stire? Crezi ca si compania Google din Statele Unite va lansa in cele din urma un smartphone pliabil? Crezi ca acest telefon cu ecran care se pliaza va fi ieftin sau scump?