fbpx

Smartphone-ul Mototorola Moto One Zoom e oficial – pret si specificatii

Smartphone-ul Mototorola Moto One Zoom e oficial - pret si specificatii

Motorola Moto One Zoom dezvaluit oficial este unul dintre cele mai recente smartphone-uri anuntate la IFA 2019, iar accentul sau este clar: sa aduca cele mai noi tehnologii de camere mobile pe piata principala. Asta indica specificatiile.

Pentru a atinge acest obiectiv, acest smartphone Moto One Zoom al Motorola vine cu patru module de camera. Trei dintre camere au fost integrate pentru a captura foto si video in diferite scenarii.

Sistemul de camera principala al smartphone-ului este sustinut de un senzor de 48MP care se numeste Quad Pixel Technology care poate combina patru pixeli intr-unul. Astfel, fotografiile pe timp de intuneric vor fi mai bune.

CITESTE SI:  Gionee F103 este primul telefon "Make in India"

Mai exista si un senzor de 5MP de adancime care poate crea o harta de adancime pentru a obtine un efect de ceata. Motorola nu este primul producator de smartphone-uri care vine cu un sistem de camere atat de ambitios, dar sistemul acestuia ar putea fi cel mai puternic la pretul de 449 de dolari al lui Moto One Zoom.

Motorola este probabil cea mai bine pozitionata companie de pe piata americana pentru ca acest lucru sa se intample. Alte companii sunt OnePlus, Xiaomi, Huawei si Honor (un brand Huawei), dar brandul Motorola are mai multa influenta pe unele piete.

CITESTE SI:  Pentru 60 de dolari, un tip si-a upgradat smartphone-ul Nexus 5X cu 4GB de RAM

Cei patru senzori de camera ai smartphone-ului Motorola Moto One Zoom dezvaluit oficial sunt de 48MP + 16MP + 8MP + 5MP. Pe hartie, sistemul de camere al smartphone-ului pare impresionant (la pretul telefonului), dar chestiunea trebuie analizata si evaluata mai temeinic.

Smartphone-ul Moto One Zoom al Motorola e construit din materiale de calitate si are urmatoarele specificatii cheie: ecran OLED de 6,39 inci cu rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 675, 4GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB, baterie de 4000mAh, viteza de incarcare de 15W, conectivitate 4G LTE.

CITESTE SI:  Apple vinde acum telefoane iPhone 7 si 7 Plus reconditionate

De asemenea, camera frontala e una de 25MP si exista port USB 3.1 Type-C. Procesorul Qualcomm este bun pentru un smartphone de clasa medie, iar cantitatea de RAM si spatiul de stocare sunt foarte decente la pretul de 449 de dolari. In plus, capacitatea bateriei smartphone-ului Motorola Moto One Zoom dezvaluit oficial este foarte mare. Cam astea sunt specificatiile.