fbpx

Smartphone-ul Motorola Moto X4 a fost anuntat oficial – specificatii si pret

Smartphone-ul Motorola Moto X4 a fost anuntat oficial - specificatii si pret

Dupa ce am auzit multe zvonuri timp de o perioada lunga de timp, se pare ca Motorola a dezvaluit oficial cel mai nou smartphone al lor care se numeste Motorola Moto X4. Cu toate acestea, se pare ca gama Moto X nu mai este gama de smartphone-uri de varf pentru Motorola.

Aceasta a fost inlocuita de gama Moto Z, dar acest lucru nu inseamna ca Motorola Moto X4 este mai putin interesant. Printre specificatiile tehnice care le are smartphone-ul Motorola Moto X4 se numara un cip Snapdragon 630 si 4GB de RAM.

CITESTE SI:  De ce Huawei n-a venit cu un smartphone pliabil similar cu Samsung Galaxy Fold

De asemenea, Moto X4 va avea un display de 5,2 inch cu rezolutie Full HD, o baterie cu o capacitate de 3000mAh si va veni cu sistemul de operare Android 7.1 Nougat. Cat despre camerele sale, aici lucrurile devin interesante pentru ca, chiar si fiind un smartphone de clasa de mijloc, smartphone-ul Motorola Moto X4 va veni cu un sistem de camera duala.

CITESTE SI:  Specificatiile uluitoare ale smartphone-urilor Samsung Galaxy S20

Potrivit descrierii Motorola cu privire la camerele telefonului, “Senzor Dual Autofocus Pixel de 12MP (f/2,0, 1,4um), senzor de 8MP cu unghi larg si camp de vizualizare 120* (f/2,2, 1,12um), Color Correlated Temperature (CCT), blit dual LED, Phase Detection AutoFocus (PDAF), captura cu unghi ultra-larg, model profesional, detectie de adancime si efecte de profunzime, Selective Focus, Selective Black & White (beta), Background Replacement (beta), Spot Color, Landmark/Object Recognition, scanare de coduri de bare/QR, carti de vizita, Panorama, Slo-motion video, cea mai buna captura”. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  LG G4 cu ecran 3K? Nu e improbabil

Cat despre pret si disponibilitate, Moto X4 va fi lansat in Europa in aceasta luna si va avea un pret de 399 de dolari. Din pacate pentru americani, nu s-a spus daca acest smartphone va ajunge si in Statele Unite, dar cu siguranta vom fi cu ochii pe acest smartphone daca va fi lansat in cele din urma si acolo.