fbpx
Smartphone-ul LG Q6 va fi disponibil in Coreea de Sud, restul tarilor vor urma si ele - specificatii oficiale

Smartphone-ul LG Q6 va fi disponibil in Coreea de Sud, restul tarilor vor urma si ele – specificatii oficiale

Cel mai nou smartphone al LG Electronics care integreaza un display Full Vision proprietar va deveni disponibil pentru consumatorii din lume incepand cu aceasta saptamana.

Smartphone-ul LG Q6, proiectat pentru a indeplini nevoile si asteptarile consumatorilor din toata lumea, va fi disponibil in aceasta saptamana in Coreea de Sud, iar curand se va lansa si in alte tari.

Anuntat mai devreme in aceasta luna, LG Q6 este practic o versiune mini a lui LG G6, iar acest smartphone va veni cu anumite caracteristici cheie precum un display aproape fara margini, dar totusi va avea un pret mai accesibil pentru aceia care nu prea vad nevoia sau care nu vor sa plateasca prea mult pe un smartphone.

CITESTE SI:  Cum poti instala Android pe consola Nintendo Switch. Neoficial

Cei care sunt interesati, au noroc. LG a anuntat recent ca LG Q6 va fi dat spre vanzare in aceasta saptamana in Coreea de Sud, iar cei care nu locuiesc in Coreea de Sud trebuie sa stie ca smartphone-ul se va vinde si in tara lor in saptamanile care urmeaza.

Aceste tari sunt din Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Americile, desi ramane de vazut care operator de telefonie mobila va oferi smartphone-ul LG Q6. Dar, cum am spus deja, se asteapta ca va fi lansat in cateva saptamani in mai multe tari, asa ca vom afla foarte curand.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce-i punctul alb luminos de pe smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Ei bine, daca afli de smartphone-ul LG Q6 pentru prima data, trebuie sa stii ca telefonul va veni cu un display Full HD + Full Vision de 5,5 inch. De asemenea, telefonul Q6 este construit din aluminiu 7000 care va asigura o constructie rezistenta si premium, dar va veni de asemenea si cu certificare MIL-STD 810G pentru mai multa liniste.

CITESTE SI:  Ce va folosi WhatsApp pentru verificare, in locul SMS-urilor

De asemenea, smartphone-ul Q6 vine cu un cip Qualcomm Snapdragon 435, iar in functie de varianta, acesta va veni cu cantitati diferite de RAM si spatiu de stocare. Cu toate acestea, toate modelele Q6 vor integra o camera principala de 13MP si o camera frontala de 5MP si vor veni de asemenea cu sistemul de operare Android 7.1.1 preinstalat. Cam astea sunt specficatiile.