fbpx

Smartphone-ul Jolla C a fost anuntat

Smartphone-ul Jolla C a fost anuntat

Jolla, o companie finlandeza tanara fondata de fosti angajati Nokia si MeeGo, a lansat oficial un al doilea smartphone, pe Jolla C. Smartphone-ul lansat oficial va veni cu o versiune stock a sistemului de operare Sailfish OS 2.0, fara nicio aplicatie terta instalata.

Compania care a fost inceputa de angajatii anteriori ai Nokia si MeeGo, a avut un succes moderat pana in prezent, se poate spune.

La urma urmei, acestia inca nu au inchis pravalia, nu-i asa? Desi a existat deschidere pentru Jolla Tablet in trecut, sa nu mai mentionam ca a castigat ceva interes in sistemul lor de operare Jolla Sailfish precum si intr-un smartphone, am adus vesti despre un al doilea smartphone lansat oficial – Jolla C.

CITESTE SI:  Ce operator de telefonie mobila dezvaluie ca Android 10 se va lansa pe data de 3 septembrie

Acest nou smartphone este gata pentru a fi parte a Sailfish Community Device Program care ii va acoperi pe dezvoltatori.

Dezvoltatorii vor fi cei care vor avea acces la sesiuni live exclusive din comunitate, precum si invitatii la evenimentele comunitatii, sa nu mai mentionam smartphone-ul in sine.

CITESTE SI:  De ce Huawei ar putea vinde in 2020 doar 190 de milioane de smartphone-uri

In ceea ce priveste hardware-ul, sa nu va asteptati la prea multe din partea Jolla C, avand in vedere ca vine cu o versiune standard a Sailfish OS 2.0 fara nicio aplicatia third-party, impreuna cu un display LCD IPS de 5 inch cu rezolutie HD, un procesor Snapdragon 212 quad-core tactat la 1,3GHz, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB care se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie microSD, o camera principala de 8MP in partea din spate, o camera frontala de 2MP, iar toate acestea sunt alimentate de o baterie de 2500mAh.

CITESTE SI:  App Store sau Play Store. Care a generat cei mai multi bani in prima jumatate a anului

Asteptati-va ca numai 1000 de dispozitive Jolla C sa fie fabricate pentru membrii programului. Cam putine smartphone-uri la cat de dorite sunt.