fbpx

Smartphone-ul Jolla C a fost anuntat

Smartphone-ul Jolla C a fost anuntat

Jolla, o companie finlandeza tanara fondata de fosti angajati Nokia si MeeGo, a lansat oficial un al doilea smartphone, pe Jolla C. Smartphone-ul lansat oficial va veni cu o versiune stock a sistemului de operare Sailfish OS 2.0, fara nicio aplicatie terta instalata.

Compania care a fost inceputa de angajatii anteriori ai Nokia si MeeGo, a avut un succes moderat pana in prezent, se poate spune.

La urma urmei, acestia inca nu au inchis pravalia, nu-i asa? Desi a existat deschidere pentru Jolla Tablet in trecut, sa nu mai mentionam ca a castigat ceva interes in sistemul lor de operare Jolla Sailfish precum si intr-un smartphone, am adus vesti despre un al doilea smartphone lansat oficial – Jolla C.

CITESTE SI:  Cum e tehnologia Google Duplex pentru web care poate fi folosita cu Assistant

Acest nou smartphone este gata pentru a fi parte a Sailfish Community Device Program care ii va acoperi pe dezvoltatori.

Dezvoltatorii vor fi cei care vor avea acces la sesiuni live exclusive din comunitate, precum si invitatii la evenimentele comunitatii, sa nu mai mentionam smartphone-ul in sine.

CITESTE SI:  Smartphone-urile Acer Liquid Zest si Acer Liquid Zest 4G au fost lansate

In ceea ce priveste hardware-ul, sa nu va asteptati la prea multe din partea Jolla C, avand in vedere ca vine cu o versiune standard a Sailfish OS 2.0 fara nicio aplicatia third-party, impreuna cu un display LCD IPS de 5 inch cu rezolutie HD, un procesor Snapdragon 212 quad-core tactat la 1,3GHz, 2GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB care se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie microSD, o camera principala de 8MP in partea din spate, o camera frontala de 2MP, iar toate acestea sunt alimentate de o baterie de 2500mAh.

CITESTE SI:  Ce pret si capacitate au carcasele cu baterii Mophie pentru iPhone 11

Asteptati-va ca numai 1000 de dispozitive Jolla C sa fie fabricate pentru membrii programului. Cam putine smartphone-uri la cat de dorite sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *