Smartphone-ul Huawei Nova 4 e oficial – specificatii

Smartphone-ul Huawei Nova 4 e oficial - specificatii

Bretonul de pe ecranele smartphone-urilor este un element de design controversat si se pare ca se cauta modalitati de a-l evita. Compania chineza Huawei a anuntat oficial smartphone-ul Huawei Nova 4.

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, pare ca compania chineza a scapat de bretonul de pe ecranul Nova 4 printr-o mica perforatie in ecran in care este gazduita camera frontala.

Cand spunem ca se cauta modalitati de evitare a bretonului, spunem asta pentru ca nu numai Huawei a optat pentru acest design cu perforatie, ci si Samsung.

Compania coreeana a anuntat anterior smartphone-ul Galaxy A8s care are o perforatie similara in ecran. Samsung numeste acest design – Infinity-O.

CITESTE SI:  Bateria smartphone-ului tau ar putea fi folosita pentru a te monitoriza

Nu este clar daca Huawei si Samsung vor folosi acest design si in continuare, dar este clar ca acesta este designul preferat de Huawei si Samsung pentru a evita bretonul.

In ceea ce priveste specificatiile smartphone-ului Huawei Nova 4 anuntat oficial, camera acestuia pare sa fie destinata iubitorilor de fotografie mobila. Smartphone-ul Nova 4 vine cu o camera frontala de 25MP si cu o camera tripla in partea din spate.

De asemenea, exista in Nova 4 un ecran IPS LCD de 6,4 inci cu o rezolutie de 2310 x 1080 pixeli, este folosit un cip Kirin 970 (acelasi din P20 Pro), iar telefonul mai vine cu 8GB de RAM. Cam astea sunt specificatiile.

CITESTE SI:  Lenovo K3 - Smartphone de buget lansat ca si competitor pentru Xiaomi Redmi 1S

Ei bine, perforatia din ecranul smartphone-ului Nova 4 nu sare la fel de mult in ochi ca bretonul, dar nici nu e foarte discreta. Ne imaginam ca vor mai exista dezbateri cu privire la care design este mai bun.

Dar cei carora le displace bretonul, smartphone-ul Nova 4 anuntat oficial pare a fi o buna alternativa. Interesant este faptul ca o imagine a lui P30 Pro inca nelansat dezvaluie ca Huawei ar putea continua sa foloseasca acel element de design, asa ca poate compania chineza nu a abandonat inca de tot bretonul pe ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *