fbpx

Smartphone-ul Huawei Honor 4A a fost dezvaluit – specificatii

Smartphone-ul Huawei Honor 4A a fost dezvaluit

Asa cum ne asteptam, Huawei a organizat o conferinta de presa in China, in timpul careia l-a oficializat pe Honor 4A. Unele (dar nu toate) detalii despre acest telefon au aparut acum cateva zile, chiar daca stiam despre evenimentul de ieri inca de saptamana trecuta. Honor 4A este un smartphone entry-level de la sub-brandul companiei Huawei.

Exista un alt smartphone Android al celor de la Huawei, iar acest smartphone va fi disponibil in China, dar inca nu se stie daca acesta se va lansa si in alte parti ale lumii.

CITESTE SI:  Statiile de autobuz din care tara au incarcatoare wireless pentru smartphone-uri

Totusi, Huawei Honor 4A este disponibil in acel segment de lume si se va situa mai mult in zona midrange, asa ca sa nu te astepti ca se va putea compara cu alte smartphone-uri de varf.

Huawei Honor 4A va fi un telefon mai modest, va avea un display de 5 inch cu o rezolutie de 820 x 1280 pixeli si va fi propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 210 tactat la 1,1GHz.

CITESTE SI:  Siam 7X este un smartphone de pe Kickstarter

Va exista un cadru metalic pe partea exterioara pentru a-i oferi un anumit nivel de clasa, in timp ce sistemul de operare va fi Android 5.1 Lollipop.

Honor 4A va fi personalizat cu interfata EMUII 3.1 a companiei. Alte specificatii ale acestui smartphone includ conectivitatea LTE, suportul dual SIM, 2GB de RAM, 8GB de memorie interna, o camera principala de 8MP si una secundara de 2MP.

CITESTE SI:  Ce pret are Huawei Mate 20 X cu display de 7,2 inci

Huawei Honor 4A va fi alimentat de un acumulator de 2200mAh. Vei putea alege dintre doua variante diferite. Una va avea numai capabilitate 3G, iar cealalta va avea conectivitate LTE. Cam astea sunt specificatiile smartphone-ului Huawei Honor 4A. Probabil ca stiti care dintre smartphone-uri va costa mai mult.

Sursa: cnmo.com