Smartphone-ul HTC U19e e oficial – specificatii si pret

Smartphone-ul HTC U19e e oficial - specificatii si pret

Mai devreme in acest an, HTC si-a inchis magazinele online de pe mai multe platforme chineze de comert electronic. Apoi, s-a zvonit ca compania va iesi de pe piata smartphone-urilor din China. Interesant e faptul ca compania a anuntat oficial un nou smartphone, HTC U19e. Acesta se va lansa pe 11 iulie si va fi un telefon de clasa medie. Iar pretul e destul de mare pentru un smartphone de clasa medie.

In ceea ce priveste smartphone-urile, compania taiwaneza a fost destul de discreta. Parea ca anunturile altor companii precum Apple, Samsung, Huawei si Xiaomi au pus compania taiwaneza in umbra.

CITESTE SI:  Noul incarcator pentru masini electrice al Porsche iti incarca masina in doar cateva minute

Cu toate acestea, daca esti in cautarea unui nou smartphone HTC de nivel mediu, ai putea fi incantat sa afli ca compania are unul nou. Asa cum s-a promis intr-un promo impartasit pe Facebook luna trecuta, compania taiwaneza a anuntat oficial HTC U19e.

S-a zvonit ca HTC U19e va fi smartphone-ul pe care compania il va anunta, iar acest lucru s-a dovedit a fi adevarat in cele din urma. Cat despre specificatii si caracteristici, HTC U19e va fi dotat cu un cip Snapdragon 710 si cu 6GB de RAM.

CITESTE SI:  Un tanar german a golit un lac pentru a-si gasi iPhone-ul

Unii au indicat ca aceste specificatii ale lui U19e  sunt similare cu cele ale lui Pixel 3a. Alte specificatii includ un ecran OLED de 6 inci si rezolutie de 2160 x 1080 pixeli, o baterie de 3930mAh, o camera duala in partea din spate (12MP + 20MP).

De asemenea, in partea din fata a lui U19e va exista o camera frontala duala formata dintr-un obiectiv principal de 24MP si un obiectiv de 2MP folosit pentru deblocarea faciala.

CITESTE SI:  Lenovo dezvaluie smartphone-urile Moto E4 si Moto E4 Plus - specificatii si pret

In plus, va mai exista si un senzor de amprente in partea din spate pentru cei care prefera metodele de securitate mai conventionale. Cam astea sunt specificatiile. Cat despre pret, smartphone-ul HTC U19e anuntat oficial nu va fi ieftin. Va avea un pret de circa 475 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *