fbpx
Smartphone-ul Google Pixel 6 ar putea suporta aceasta incarcare

Smartphone-ul Google Pixel 6 ar putea suporta aceasta incarcare

S-a dezvaluit ce tip de incarcare (wati) ar putea suporta viitorul smartphone Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite. Exista o imbunatatire in privinta numarului de wati, dar e posibil ca acel incarcator nu va fi livrat cu acel smartphone. E posibil ca va putea fi cumparat doar separat.

Spre deosebire de alte smartphone-uri cu sistem de operare Android (cum ar fi cele Samsung, Xiaomi, Oppo sau OnePlus), telefoanele Pixel ale companiei Google din Statele Unite nu au adoptat incarcarea ultra-rapida.

CITESTE SI:  De ce Huawei nu vinde cipuri Kirin altor producatori de smartphone-uri

In schimb, incarcarea lui Pixel 5 era limitata la 18W, ceea ce e decent, dar cu siguranta exista utilizatori care sperau la imbunatatiri in aceasta privinta.

Din fericire, acest lucru s-ar putea intampla cu viitorul smartphone Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite. Conform unei stiri de 91mobiles, sursa lor le-a dezvaluit ca au fost observate o multime de incarcatoare de 33W la sediul companiei americane Google.

CITESTE SI:  VIDEO: Google creeaza un microscop cu realitate augmentata care detecteaza cancerul

Acest lucru a dus la speculatia ca incarcatoarele erau folosite pentru a testa smartphone-urile Pixel 6, desi s-a mentionat ca aceste incarcatoare nu vor fi incluse cu acel telefon.

Acest lucru e similar cu zvonurile anterioare conform carora compania Google din SUA nu va include un incarcator cu Pixel 6, similar cu Apple si Samsung.

Asta inseamna ca utilizatorii care spera la incarcare de 33W vor fi fortati sa cumpere un incarcator separat care probabil va fi vandut de Google.

CITESTE SI:  Compania cu un mouse care isi schimba forma

Chiar acum, nu suntem siguri cand mai exact se va lansa smartphone-ul Pixel 6, dar e posibil ca se va lansa in urmatoarele luni. Ce parere ai despre faptul ca viitorul smartphone al companiei Google din Statele Unite se va putea incarca cu 33W? Si ce crezi despre faptul ca acel incarcator de 33W nu va fi livrat la pachet cu Pixel 6?