fbpx

Smartphone-ul Google Pixel 5 va activa aceasta functie atunci cand e la incarcat

Smartphone-ul Google Pixel 5 va activa aceasta functie atunci cand se afla la incarcat

Un document de asistenta lansat de compania Google din Statele Unite sustine ca smartphone-ul sau Pixel 5 va activa o anumita functie in mod automat atunci cand acest telefon este conectat la un incarcator. De asemenea, functia se si poate dezactiva de la sine.

In zilele noastre, apar smartphone-uri cu capacitate de incarcare wireless inversa. Asta inseamna ca utilizatorii isi vor putea folosi propriile telefoane pentru a incarca fara fir un alt dispozitiv care suporta incarcare wireless, cum ar fi un smartphone sau o carcasa pentru casti wireless, ceea ce e o caracteristica destul de utila.

CITESTE SI:  Google: Ca parolele, intrebarile de securitate nu sunt foarte sigure

Cu toate acestea, dezavantajul e ca, in majoritatea cazurilor, utilizatorii vor trebui sa activeze manual acea functie pe telefonul Google, ceea ce poate fi un inconvenient daca folosesti frecvent acea functie pe telefonul Google.

Totusi, conform publicatiei 9to5Google, s-a descoperit un document de asistenta pentru smartphone-ul Google Pixel 5. Acel document a dezvaluit ca acest smartphone activeaza automat incarcarea wireless inversa atunci cand e conectat la un incarcator.

CITESTE SI:  In ce fel 5G-ul lui iPhone 12 va fi diferit, in functie de regiune

Acea functie se va activa atunci cand detecteaza ca Pixel 5 este incarcat. Caracteristica este suficient de smart astfel incat sa se dezactiveze atunci cand detecteaza ca curentul electric nu e utilizat.

Asta inseamna ca utilizatorii isi pot conecta smartphone-ul Google Pixel 5 pentru a se incarca si pentru a folosi functia de incarcare wireless inversa, fara a fi nevoie sa umble la setari.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa copieze o caracteristica a Google Assistant cu Cortana

Acestea fiind spuse, incarcarea wireless inversa a smartphone-ului Google Pixel 5 e foarte lenta in starea sa actuala in comparatie cu un incarcator wireless dedicat sau cu un incarcator cu fir.

Dar acea functie poate fi totusi utila in anumite situatii. Ce crezi despre asta? Crezi ca incarcarea wireless inversa lenta de care e capabil Google Pixel 5 e de vreun folos pentru tine?