fbpx
Smartphone-ul eligibil pentru 4 update-uri majore Android

Smartphone-ul eligibil pentru 4 update-uri majore Android

Un anumit smartphone care s-ar putea lansa in curand va fi eligibl pentru 4 update-uri Android majore, posibil pana la sistemul de operare Android 16, conform unei stiri. De asemenea, e posibil ca acest telefon va fi eligibil si pentru pana la 5 ani de actualizari de securitate.

Numarul de update-uri majore oferite unui telefon Android depinde de producator, dar de obicei e vorba despre 2-3 ani de update-uri majore de sistem de operare.

CITESTE SI:  Guvernul britanic vrea sa restrictioneze aplicatiile de mesagerie cu criptare end-to-end

Cu toate acestea, viitoarele smartphone-uri Pixel 6 ale companiei Google din Statele Unite vor fi eligibile pentru 4 actualizari majore de sistem de operare. Asta potrivit unui tweet de @_snoopytech_.

Conform tweet-ului, compania Google din Statele Unite va oferi pentru Pixel 6 4 update-uri majore. Presupunand ca Pixel 6 se va lansa cu Android 12 preinstalat, asta inseamna ca acest smartphone va fi actualizat pana la versiunea 16, ceea ce e excelent.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera pentru spatii interioare Nest Cam IQ cu senzor 4K este oficiala

Conform unei stiri anterioare, telefonul Pixel 6 ar putea fi eligibil si pentru pana la 5 ani de actualizari de securitate. Asa ca, 5 ani de actualizari de securitate cu 4 ani de update-uri majore Android, inseamna ca acest telefon poate fi o optiune interesanta.

Majoritatea oamenilor isi inlocuiesc smartphone-urile la fiecare 2-3 ani, dar daca esti genul care isi pastreaza smartphone-ul pentru perioade mai lungi de timp, telefonul Google Pixel 6 e potrivit pentru tine.

CITESTE SI:  Compania chineza de smartphone-uri care ar lucra la propriile masini electrice

4 ani de update-uri Android majore nu e ceva surprinzator, iar asta pentru ca Google dezvolta atat Android cat si telefoanele Pixel.

Deci e logic ca Google sa ofere update-uri de sistem de operare pentru perioade mai indelungate decat celelalte companii de smartphone-uri. Sa speram ca si celelalte companii de telefoane vor urma exemplul companiei Google din Statele Unite in viitor.