fbpx
Smartphone-ul de varf Nubia Z11 a fost anuntat

Smartphone-ul de varf Nubia Z11 a fost anuntat

ZTE a anuntat oficial o noua adaugire la gama sa de smartphone-uri de varf, pe ZTE Nubia Z11. Anuntul a fost facut la evenimentul IFA 2016. In ceea ce priveste specificatiile, acest smartphone integreaza un display Full HD de 5,5 inch cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli.

ZTE Nubia si-a anuntat oficial noul smartphone de varf Z11 la IFA. Ofera un design fara margini cu cateva caracteristici interesante, legate mai ales de fotografia mobila.

ZTE Nubia  sustine ca smartphone-ul anuntat oficial le ofera utilizatorilor abilitatea de a captura imagini la nivel de DSLR folosind smartphone-urile lor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum este Google Pixel 3 XL, conform unui clip video unboxing

Aceasta este o afirmatie indrazneata si va fi pusa la incercare de utilizatorii de pe tot globul. Nubia Z11 integreaza un display Full HD de 5,5 inch cu Arc Edge Tempered Glass 2.5D si are o acoperire a suprafetei din partea din fata de 81%.

Softul FiT 2.0 le permite utilizatorilor sa comute aplicatiile, ecranele si mai multe folosind marginea ecranului.

Acestia pot de asemenea personaliza propriile lor gesturi interactive si comenzi.  ZTE Nubia Z11 este propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 820, vine cu un senzor de amprente digitale, Dolby Atmos Surround Sound, precum si cu o baterie de 3000mAh.

CITESTE SI:  Ce camera impresionanta ar putea avea smartphone-ul Huawei P30

Smartphone-ul Z11 va fi disponibil in doua configuratii cu 4GB de RAM plus un spatiu de stocare de 64GB si 6GB de RAM plus un spatiu de stocare de 64GB.

ZTE Nubia spune ca smartphone-ul Z11 ofera un sistem de fotografiere in gen DSLR combinand stabilizarea optica a imaginii, Hand-Held Image Stabilization si Electronic Image Stabilization ale Nubia.

CITESTE SI:  De ce unele aplicatii bancare nu accepta smartphone-ul Samsung Galaxy S10

Z11 suporta o expunere de pana la 72 de secunde, permitandu-le utilizatorilor sa captureze tot felul de scene complexe.

Editia standard cu 4GB de RAM costa 499 de dolari in timp ce editia black gold cu 6GB de RAM costa 599 de dolari.

Ambele versiuni ale smartphone-ului ZTE Nubia Z11  vor fi lansate in Statele Unite, Regatul Unit, precum si pe piete din Asia si Europa in septembrie.