fbpx

Smartphone-ul cu pret de 149 de dolari, dar cu specificatii impresionante

Smartphone-ul cu pret de 149 de dolari, dar cu specificatii impresionante

O anumita companie a lansat un smartphone foarte performant si capabil la pretul sau de de pornire de 149 de dolari (129 de dolari de Black Friday in Statele Unite). Are un acumulator cu o capacitate incredibila de 6000mAh, ecran full HD, camera de 48MP, senzor de amprente si un spatiu de stocare de minim 64GB, printre alte specificatii. Desi are un pret de 149 de dolari, specificatiile sunt de invidiat.

Sub-brandul Poco al Xiaomi a lansat cel mai recent smartphone ieftin, Poco M3. Ca in cazul altor telefoane de la acest sub-brand, Poco M3 are niste specificatii impresionante raportat la pretul sau.

CITESTE SI:  De unde s-ar putea aproviziona Oppo cu displayuri OLED curbate pentru smartphone-urile sale

Acest smartphone Poco M3 de la Xiaomi are un ecran LCD 1080p de 6,53 inci cu un breton pentru camera selfie de 8MP. Ecranul e destul de rudimentar, marginea inferioara e destul de groasa, senzorul de amprente este integrat un butonul de pornire de pe lateral, iar ecranul are doar 60Hz, dar e destul de calitativ.

In partea din spate a smartphone-ului Xiaomi Poco M3 exista un sistem de camera glossy. Camera principala are o rezolutie de 48MP, iar celelalte doua camere, senzorul de adancime si cel macro, au fiecare o rezolutie de doar 2MP, asa ca nu e o configuratie performanta de camera tripla.

CITESTE SI:  Ce update neasteptat ar putea primi Galaxy Note 7 Fan Edition al Samsung

Desi carcasa acestui smartphone Xiaomi e construita din plastic, aceasta foloseste si piele. Procesorul lui Poco M3 este un Qualcomm Snapdragon 662 si vine cu 4GB de RAM.

Ruleaza cu MIUI 12 pe Android 10. Acumulatorul are o capacitate impresionanta de 6000mAh, iar smartphone-ul Xiaomi are o grosime de doar 9,6mm si cantareste 198 de grame.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul stabilizator DJI imbunatatit pentru camerele mirrorless

Exista optiuni de stocare de 64GB sau 128GB. Exista, de asemenea, un slot dual-SIM, slot microSD, jack pentru casti si un port USB-C. Cam astea sunt specificatiile. Xiaomi a vandut smartphone-ul Poco M3 de Black Friday in Statele Unite, pe 27 noiembrie.

Preturile smartphone-ului Xiaomi Poco M3 de Black Friday au fost de 129 de dolari pentru modelul de 64GB si 149 de dolari pentru modelul de 128GB. Preturile obisnuite sunt de 149 de dolari si 169 de dolari.

Facebook