fbpx

Smartphone-ul cu camera de 200MP

Smartphone-ul cu camera de 200MP

Conform unei noi informatii, o anumita companie mobila va lansa un smartphone cu o camera cu o rezolutie de 200MP, iar unii cred ca aceasta rezolutie a camerei este exagerata pe un telefon si ca nu are vreo utilitate reala.

In zilele noastre, smartphone-urile au specificatii interesante. De exemplu, poti captura fotografii la rezolutii inalte, dar se pare ca pentru ZTE acest lucru nu e suficient.

Asta pentru ca compania chineza a promovat ca va integra o camera de 200MP in viitorul sau smartphone ZTE Axon 30 Pro. Asta indica o stire de GSMArena care a observat o postare pe Weibo de catre ZTE care a confirmat ca viitorul sau smartphone va fi propulsat de Snapdragon 888 de la Qualcomm.

CITESTE SI:  Ce baterie impresionanta ar putea avea smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

Compania chineza a mentionat, de asemenea, ca una dintre caracteristicile cipului este suportul pentru camerele de 200MP, ceea ce a condus la speculatia ca aceasta ar putea fi intr-adevar o camera de 200MP pentru viitorul smartphone.

CITESTE SI:  Intel se pregateste sa strice distractia tuturor. S-ar putea sa nu vedem sistemul de operare Windows 10 ruland pe Snapdragon 835

Acest lucru a fost “confirmat” de postarea unui tipster, de asemenea pe Weibo, postare care indica faptul ca acea camera ar putea avea un senzor de 200MP de la Samsung.

200MP poate parea ceva exagerat, cum sunt si telefoanele de 108MP. Exagerat pentru ca, in general, fotografiile capturate sunt postate pe retelele sociale sau vazute pe dispozitivele mobile, ceea ce inseamna ca nu este necesara o astfel de rezolutie.

CITESTE SI:  Producatorul Freetel din Japonia a dezvaluit deja smartphone-uri Windows 10 Mobile - Katana 01 si Katana 02

Acesta e probabil si motivul pentru care, pana in prezent, smartphone-urile cu ecran cu rezolutie 4K sunt inca destul de rare. Asta pentru ca, avand in vedere dimensiunile ecranului telefoanelor, rezolutia 4K nu prea isi are rostul. In orice caz, presupunem ca o camera de 200MP pe un smartphone este un progres important si ca le va oferi utilizatorilor optiuni.