fbpx
Smartphone-ul care ar putea integra 7GB de RAM virtual si 8GB de RAM fizic

Smartphone-ul care ar putea integra 7GB de RAM virtual si 8GB de RAM fizic

Un anumit smartphone al unei companii din China va integra 7GB de RAM virtual, pe langa cei 8GB de RAM fizic, conform unor informatii neoficiale.

Asadar, cantitatea totala de memorie aleatorie pe acest smartphone va fi de 15GB. Cu toate acestea, exista anumite dezavantaje ale memoriei virtuale comparativ cu cea fizica.

In primul rand, viteza va fi afectata pentru ca memoria virtuala se bazeaza pe spatiul de stocare intern al smartphone-ului, spatiu de stocare care e mai lent decat memoria fizica.

CITESTE SI:  Camera frontala UltraPixel instalata pe noul HTC Desire 826

In prezent, smartphone-urile integreaza memorie din belsug si de obicei cantitatea e suficienta. Asta pentru ca dezvoltatorii lucreaza cu ceea ce exista la dispozitia lor, asa ca de obicei aplicatiile lor sunt optimizate pentru a folosi cat mai putina memorie, desi exista si exceptii.

Daca esti utilizator intensiv, OnePlus 9RT ar putea fi smartphone-ul potrivit pentru tine. Asta pentru ca, conform unor informatii neoficiale, una dintre caracteristicile lui OnePlus 9RT e ca va integra 7GB de RAM virtual.

CITESTE SI:  De ce senatorii americani iau Google la intrebari

Asta pe langa cei 8GB de memorie fizica ai acestui telefon OnePlus 9RT, ceea ce inseamna ca, in teorie, acest smartphone va integra 15GB de memorie. Cu toate acestea, retine faptul ca RAM-ul virtual foloseste spatiul de stocare, asa ca viteza RAM-ului virtual va fi limitata.

De asemenea, ti se va consuma din spatiul de stocare. Probabil utilizatorii vor putea alege daca sa foloseasca sau nu acest RAM virtual. In cazul in care optezi sa nu folosesti acest tip de memorie, spatiul de stocare nu va fi consumat de acesta.

CITESTE SI:  Ce zice Essential despre abandonarea smartphone-ului Essential Phone

Ce parere ai despre faptul ca smartphone-ul OnePlus 9RT al companiei din China va integra 7GB de RAM virtual? Crezi ca se va dovedi util pentru utilizatorii intensivi sau mai degraba va fi o caracteristica care va incurca?