fbpx

Smartphone-ul Archos 50d Helium a fost dezvaluit – specificatii si pret

Smartphone-ul Archos 50d Helium a fost dezvaluit - specificatii si pret

Daca nu esti familiarizat cu producatorul de smartphone-uri si tablete Archos, poate ca acum este timpul sa te familiarizezi. In ultimii ani, compania a produs software si hardware de inalta calitate la preturi mici. Compania tocmai a dezvaluit smartphone-ul 50d Helium care are un raport pret/specificatii foarte bun.

Cand vine vorba despre telefoane, numele Archos nu prea nu prea suna cunoscut, dar asta nu inseamna ca compania nu are experienta in acest domeniu de activitate.

CITESTE SI:  Ce continut va bloca Instagram pentru cei sub 18 ani

De fapt, compania a lansat in trecut destul de multe smartphone-uri si se pare ca in viitor va continua sa faca acest lucru.

In aceasta luna, compania a dezvaluit smartphone-ul Archos 50 Helium Plus, iar de aceasta data compania a dezvaluit oficial smartphone-ul Archos 50d Helium.

Smartphone-ul Android dezvaluit va avea un procesor Qualcomm, iar cand va ajunge pe piata va avea un pret de 129 de dolari. 50d Helium va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

CITESTE SI:  Elon Musk spune de cat de multe panouri solare este nevoie pentru a alimenta Statele Unite

In ceea ce priveste specificatiile, 50d Helium este destul de bine echipat. Acesta vine cu conectivitate LTE si suport dual-SIM, un display IPS de 5 inch cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli, o camera frontala de 5MP si una principala de 13MP in partea din spate cu blit LED.

Smartphone-ul dezvaluit va fi propulsat de un cip Snapdragon 410 impreuna cu 1GB de RAM si va dispune de o memorie interna de 8GB care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  VIDEO: Atacul cu comenzi vocale ultrasonice care pacaleste asistentii virtuali

Archos 50d Helium dezvaluit va fi alimentat de un acumulator de 2100mAh. Cam astea sunt specificatiile pentru 50d Helium. Poti alege dintre doua capace interschimbabile. Archos 50d Helium care a fost dezvaluit va avea un pret de 129 de dolari si va sosi in Statele Unite si in Europa in aceasta luna.

Sursa: archos.com