fbpx

Smartphone-ul Android eligibil pentru 5 ani de update-uri software

Smartphone-ul Android eligibil pentru 5 ani de update-uri software

Conform unor noi stiri, un anumit smartphone Android care se va lansa curand ar putea fi eligibil pentru 5 ani de update-uri software, ceva neobisnuit. Insa nu suntem siguri in acest moment daca e vorba despre actualizari de sistem de operare Android sau de securitate.

Unul dintre dezavantajele smartphone-urilor Android e reprezentat de update-urile software. Asta pentru ca, in functie de producator si de perioada de timp maxima in care telefonul e eligibil pentru update-uri software, experienta de utilizare poate diferi.

CITESTE SI:  De ce isi va inchide Google serviciul goo.gl de scurtare a linkurilor

Cu toate acestea, din fericire, daca te gandeai sa cumperi noul smartphone Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite, acum exista si un motiv important pentru a-l cumpara.

Conform unei stiri de FrontPageTech, compania Google din Statele Unite va oferi utilizatorilor Pixel 6 5 ani de update-uri software. Dar nu e clar daca e vorba despre actualizarile Android sau doar despre actualizari de securitate.

CITESTE SI:  Brandul de smartphone-uri cu cea mai rapida crestere in China

Daca e vorba despre actualizari de sistem de operare Android, smartphone-urile Pixel 6 ale companiei Google din Statele Unite ar fi la nivelul iPhone-urilor Apple, compania Apple oferind actualizari majore iOS chiar si dispozitivelor vechi.

Daca e vorba despre update-uri de securitate, acest lucru e util pentru ca se imbunatateste actualul sistem de operare. In acest moment, compania Google din SUA ofera 3 ani de actualizari pentru smartphone-urile sale Pixel si sunt incluse actualizari Android majore si actualizarile de securitate.

CITESTE SI:  Aplicatia Workplace Chat pentru afaceri a Facebook este acum disponibila

Asa ca extinderea perioadei de actualizari la 5 ani pentru Google Pixel 6 poate fi utila. Chiar daca utilizatorii smartphone-ului Pixel 6 al Google nu vor fi eligibili pentru cele mai recente versiuni ale Android, macar update-urile de securitate vor imbunatati sistemul de operare actual.