fbpx

Smartphone-ul Alcatel Flash are patru camere

Smartphone-ul Alcatel Flash are patru camere

Alcatel Flash a fost lansat in aprilie 2017. Telefonul vine cu un display de 5,5 inch cu rezolutie Full HD. Smartphone-ul este propulsat de procesorul MTK Helio X20 MT6797 tactat la 1,4GHz si vine cu 3GB de RAM.

Cat de multe camere crezi tu ca sunt suficiente pentru un smartphone? Majoritatea dintre ele au doua, iar asta din motive bune. Una in fata si una in spate. Cu toate acestea, unii producatori au inceput sa foloseasca sisteme dual-camera pentru partea din spate pentru a oferi caracteristici de imagine chiar mai bune.

CITESTE SI:  Vivo ar putea lucra la un telefon cu 10GB de RAM

Daca esti Alcatel, atunci crezi ca un smartphone are nevoie de patru camere, iar acesta este numarul precis de camere pe care le vei gasi pe noul lor smartphone Flash. Alcatel Flash are un sistem dual-camera in partea din spate, precum si unul in partea din fata.

Alcatel Flash are in total patru camere, iar acesta nu este un lucru obisnuit in cazul majoritatii smartphone-urilor de pe piata din ziua de azi. Smartphone-ul are doua camere de 13MP in partea din spate, una dintre ele fiind color, iar cealalta monocromatica.

CITESTE SI:  Galaxy S6 Edge Plus va veni cu suport RAW, potrivit unor zvonuri

Una dintre cele frontale are 8MP, in timp ce cealalta este de 5MP. Acestea ar trebui sa permita capturarea unor selfie-uri criminale, nu crezi? Alcatel Flash integreaza, de asemenea, un display de 5,5 inch full HD cu un procesor Helio X20 in interior.

CITESTE SI:  Acesta este acum cel mai subtire smartphone din lume

Alcatel Flash este propulsat de sistemul de operare Android Marshmallow, dar suntem siguri ca multi ar fi preferat sa aiba Nougat preinstalat, in schimb. Alcatel nu a confirmat cat de mult va costa acest smartphone si cand va fi disponibil. De asemenea, compania inca nu a confirmat pietele in care smartphone-ul Flash va fi vandut.