fbpx

Smartphone-ul Acer Liquid Jade 2 a fost anuntat

Smartphone-ul Acer Liquid Jade 2 a fost anuntat

Daca esti in cautarea a mai multor smartphone-uri Acer, vei fi incantat sa afli ca compania a anuntat oficial ultimul lor smartphone, si anume pe Acer Liquid Jade 2.

Desi Acer nu este neaparat cunoscuta in industria de smartphone-uri pentru crearea de smartphone-uri de varf, Acer Liquid Jade 2 anuntat oficial este de fapt un dispozitiv destul de decent.

Pentru inceput, Liquid Jade 2 anuntat oficial vine cu un display AMOLED de 5,5 inch. Rezolutia sa este cea Full HD, ceea ce este cam nasol, avand in vedere ca am fi preferat-o pe cea QHD, dar ar trebui sa fie suficient de buna pentru majoritatea utilizatorilor.

CITESTE SI:  Kodak planuieste sa-si lanseze propriul smartphone la CES 2015

De asemenea, se presupune ca displayul sau este lizibil in lumina soarelui multumita utilizarii tehnologiei Zero Air Gap.

Acer Liquid Jade 2 vine cu un ecran Corning Gorilla Glass de 2.5D, iar panoul frontal are un touch metalic. La interior, Liquid Jade 2 nu este cel mai puternic smartphone, dar este destul de decent multumita cipului sau Qualcomm Snapdragon 808.

CITESTE SI:  De ce Apple renunta deja la iPhone 8

De asemenea, este acompaniat de 3GB de RAM si de un spatiu de stocare de 32GB. Potrivit Acer, acestia se lauda cu o stocare hibrida de pana la 1TB.

Practic, aceasta combina stocarea locala de pe smartphone cu stocarea in cloud si le integreaza impreuna.

Cat despre camera, telefonul Liquid Jade anuntat oficial va integra o camera principala de 21MP care foloseste autofocalizare phase detection.

CITESTE SI:  Siam 7X este un smartphone de pe Kickstarter

Smartphone-ul Acer Liquid Jade 2 poate chiar sa captureze clipuri video la rezolutie 4K, iar softul sau de camera vine cu un mod profesional care le permite utilizatorilor sa optimizeze setari ca balanta de alb, expunerea, intervalul ISO si nu numai. Pretul si disponibilitatea sunt necunoscute si vor varia de la regiune la regiune.