fbpx

Sharp lanseaza 3 noi smartphone-uri

Sharp lanseaza 3 noi smartphone-uri

Sharp nu produce doar copiatoare si niste televizoare cu aspect atractiv. Stii tu, in Japonia, acestia se intampla sa lanseze de asemenea si smartphone-uri mai mult decat decente.

De aceasta data, au fost lansate trei noi modele de smartphone-uri Sharp care vor aparea in reteaua NTT DoCoMo.

Aceste trei modele nou lansate vor fi construite folosind designul EDGEST care minimizeaza partea de sus, partea de jos si ramele laterale.

Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare dintre ele va fi propulsat de cipul Snapdragon 808 care vine cu un procesor cu 16 nuclele tactate la 1,8GHz si cu procesorul grafic Adreno 418.

CITESTE SI:  Cele mai bune smartphone-uri din anul 2014

Smartphone-ul Sharp Aquos Zeta SH-01H lansat va veni cu un display IGZO de 5,3 inch protejat cu Gorilla Glass 4, o densitate a pixelilor de 416ppi si rezolutie Full HD.

Va integra o cantitate de RAM de 3GB, un spatiu de stocare de 32GB, un senzor pentru amprente digitale, o camera de 13,1MP in partea din spate, o camera de 8MP in partea din fata, certificare IP55/58, o baterie de 3100mAh, iar smartphone-ul Sharp va rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop din cutie.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy XCover 3 Value Edition este dur

Cat despre Sharp Aquatos Compact SH-02H, numele in sine indica faptul ca acesta va fi un smartphone de varf compact.

Smartphone-ul va incorpora un display IZGO Full HD de 4,7 inch, o cantitate de RAM de 3GB, un spatiu de stocare de 16GB, o camera principala de 13,1MP, o camera secundara de 5MP, un acumulator cu o capacitate de 2810mAh si va veni cu certificare IP65/68.

CITESTE SI:  Samsung il lanseaza pe Galaxy J2 Pro

Ambele smartphone-uri de varf vor veni cu conectivitate 4G LTE, 3G, Wi-Fi si Bluetooth 4.1. Ultimul, dar nu cel din urma, Sharp Disney Mobile (DM-01H) va avea niste specificatii similare ca si cele ale Sharp Aquatos Compact SH-02H, dar va veni cu branding si cu continut Disney gratuit.