fbpx
Samsung-Logo

Se asteapta ca Samsung va vinde anul acesta 50 de milioane de smartphone-uri Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 a fost unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului si putem spune ca Samsung nu a dezamagit atunci cand a anuntat smartphone-urile Galaxy S6 si S6 Edge – versiunea lui lui S6 cu display curbat pe partile laterale.

Acestea fiind spuse, cat de multe telefoane ne putem astepta ca va vinde compania sud-coreeana in acest an? Potrivit estimarilor recente, se pare ca analistii au prezis ca compania va vinde 50 de milioane de smartphone-uri numai in 2015 si trebuie sa spunem ca este un numar impresionant.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google e compatibila acum cu smartphone-urile pliabile

Desigur, ramane de vazut daca Samsung va putea practic sa vanda atatea telefoane dar, avand in vedere popularitatea telefoanelor Galaxy S, nu vedem de ce nu ar reusi.

Compania a anuntat la MWC smartphone-urile Galaxy S6 si S6 Edge care nu ne-au dezamagit. Galaxy S6 a fost unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din acest an si la fel si S6 Edge – versiunea sa cu displayul curbat pe ambele margini. Potrivit unor estimari, Samsung ar putea vinde in acest an 50 de milioane de smartphone-uri.

CITESTE SI:  De ce noile smartphone-uri Samsung s-ar numi Galaxy S20, nu Galaxy S11

Va fi interesant de urmarit care dintre ele va avea mai mult succes. Numarul este unul mare, poate exagerat, dar telefoanele Galaxy S6 fiind atat de populare nu exista niciun motiv pentru care Samsung n-ar putea ajunge la aceasta cifra de vanzari. Numarul de 50 de milioane a fost initial de 46 de milioane. Un analist CitiBank a prezis anterior ca Samsung va vinde anul acesta 46 de milioane de smartphone-uri Galaxy S6 si S6 Edge, dar numarul unitatilor vandute ar putea fi mai mare decat numarul unitatilor livrate. Pana atunci, asteptam lansarea.