fbpx

Samsung sarbatoreste succesul lui Samsung Z1 printr-o varianta aurie

Samsung sarbatoreste succesul lui Samsung Z1 printr-o varianta aurie

Smartphone-ul Samsung Z1 cu sistemul de operare Tizen OS pare sa depaseasca asteptarile, avand in vedere ca luna trecuta a realizat ceva maret. Potrivit companiei sud-coreene, smartphone-ul Z1 s-a vandut in peste un milion de unitati in diverse piete de la lansarea sa de acum aproximativ sase luni in urma. Nu este rau deloc pentru un dispozitiv de prima generatie, cum este Z1.

Dupa 6 luni de vanzari in India, Samsung Z1 a reusit sa depaseasca un milion de unitati vandute. Este primul smartphone care ruleaza sistemul de operare Tizen al companiei, care anterior a fost amanat cu peste doi ani.

CITESTE SI:  Ce pret are smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport 5G si camera de 48MP

Noi oamenii, avem tendinta sa sarbatorim o ocazie fericita la masa cu prietenii si cu familia, sau poate prin planuirea unei vacante.

Totusi, cand vine vorba despre smartphone-uri, ce se intampla atunci cand un anumit smartphone are parte de un succes urias? Cei de la compania sud-coreeana au decis ca Samsung Z1, care ruleaza sistemul de operare Tizen, a facut o impresie destul de buna.

CITESTE SI:  VIDEO: Asa arata iPhone-ul cu ecran detasabil

Acesta s-a vandut in mai mult de un milion de unitati in tari ca India si Bangladesh. Tocmai de aceea, Samsung pregateste o varianta aurie a lui Samsung Z1.

Faptul ca Samsung a lucrat la promovarea propriului sistem de operare Tizen nu este un secret si este de asteptat. Compania a lansat smartwatch-ul Gear in 2014, iar smartphone-ul Samsung Z1 este cel mai recent dispozitiv care ruleaza platforma Tizen.

Acestui smartphone i-au trebuit circa 6 luni sa ajunga la un milion de unitati vandute, ceea ce nu este foarte putin, avand in vedere ca lumea nu stia la ce sa se astepte de la acest smartphone, spre deosebire de cumpararea unui dispozitiv iOS si Android.

CITESTE SI:  iOS 11 arata cum va preveni Apple arsurile displayului OLED de pe iPhone X

Se asteapta ca varianta aurie a lui Samsung Z1 va ramane similara cu modelul normal in ceea ce priveste hardware-ul si software-ul. Tot ce va fi schimbat va fi culoarea care va conferi un aspect mai regal.

Sursa: economictimes.indiatimes.com