fbpx

Samsung nu va mai lansa update-uri de securitate pentru aceste smartphone-uri de varf

Samsung nu va mai lansa update-uri de securitate pentru aceste smartphone-uri de varf

Compania Samsung a decis sa nu mai ofere update-uri de securitate pentru anumite smartphone-uri de varf. Este vorba despre niste telefoane care au fost lansate acum patru ani de zile. Cei care inca vor sa foloseasca aceste telefoane vor trebui sa se multumeasca cu securitatea lor actuala.

Dispozitivele Samsung Galaxy S8 si S8+ nu vor mai actualizate in viitor, asa ca proprietarii acestor smartphone-uri vor fi nevoiti sa se multumeasca cu starea actuala a softului daca intentioneaza sa pastreze aceste telefoane.

CITESTE SI:  Cum raspunde Apple la controversa tabletelor iPad Pro indoite

Dupa cum a remarcat DroidLife, cele doua smartphone-uri de varf Samsung nu mai sunt incluse in lista modelelor eligibile pentru update-uri de securitate. Galaxy S8 Active si S8 Lite sunt inca eligibile pentru moment, dar asta pentru ca acestea au fost lansate cu cateva luni mai tarziu decat Galaxy S8 si S8+.

Nu e surprinzator faptul ca compania Samsung din Coreea de Sud a decis sa nu mai lanseze update-uri de securitate pentru smartphone-urile Galaxy S8. Acestea au fost in voga atunci cand s-au lansat, iar numarul de precomenzi a stabilit un record la acea vreme.

CITESTE SI:  De ce dojotech.ro afisa mesajul ciudat de aseara

Cu toate acestea, acele telefoane au fost lansate acum patru ani si nici macar Google nu ofera pentru propriile sale telefoane Pixel update-uri pentru atat de mult timp.

Smartphone-urile Galaxy S8 au fost actualizate lunar (trei dintre acestea) prin update-uri de securitate, dar Samsung a atentionat ca nu-si va mai actualiza dispozitivele in curand. In acest moment, cele mai vechi smartphone-uri de varf Samsung care inca sunt actualizate lunar prin update-uri de securitate sunt cele Galaxy S10.

CITESTE SI:  De ce miliarde de telefoane nu vor putea folosi aceasta tehnologie a Google si Apple

Smartphone-urile Galaxy S9 si S9+ se afla in programul trimestrial de actualizare a securitatii si vor fi probabil actualizate inca un an de zile, inainte ca Samsung sa nu le mai ofere niciun update.