fbpx
Samsung l-a oficializat pe Galaxy J7 Prime

Samsung l-a oficializat pe Galaxy J7 Prime

Samsung tocmai si-a lansat oficial noul smartphone Galaxy J7 Prime pentru piata vietnameza. Desi este similar cu smartphone-ul Galaxy J7 (2016), modelul Prime beneficiaza de cateva imbunatatiri, inclusiv un display Full HD si putin mai mult RAM.

Acum o saptamana in urma, am auzit zvonuri cum ca Samsung a avut o versiune mai puternica a smartphone-ului in lucru denumita Samsung Galaxy J7 Prime.

Se pare ca zvonurile au fost corecte, avand in vedere ca Samsung a dezvaluit oficial smartphone-ul, desi presupunem ca singurul dezavantaj de aici este ca smartphone-ul Galaxy J7 Prime pare sa fie disponibil exclusiv pentru Vietnam deocamdata.

CITESTE SI:  Cum se va ocupa iOS 13 de apelurile de la numere necunoscute catre iPhone

Cu toate acestea, pentru cei care sunt curiosi, Samsung Galaxy J7 Prime este o versiune usor mai puternica care practic a fost lansat mai devreme in acest an.

Pentru inceput, rezolutia displayului a fost crescuta de la HD la Full HD 1080p. De asemenea, modelul de baza are spatiul de stocare crescut de la 16GB la 32GB, dar pastreaza de asemenea memoria sa extensibila, asa ca nu-ti face griji.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S7 s-ar putea concentra pe calitatea sunetului

Tot vei putea sa mai adaugi memorie. RAM-ul a fost de asemenea crescut de la 2GB la 3GB si sa nu uitam de adaugarea senzorului de amprente despre care suntem siguri ca este o caracteristica binevenita.

Pe langa asta, Samsung Galaxy J7 Prime are un corp metalic in loc de plastic. In afara de astea, inca ne uitam la acelasi cip Exynos 7870 cu o baterie de 3300mAh, o camera principala de 13MP, o camera frontala de 8MP si va rula sistemul de operare Android Marshmallow.

CITESTE SI:  Samsung anunta un smartphone cu Snapdragon 808 tip clapeta

In ceea ce priveste pretul, smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Prime are un pret de aproximativ 280 de dolari, dar cum am spus deja, pare sa fie disponibil exclusiv pentru Vietnam deocamdata si nu exista informatii cu privire la disponibilitatea smartphone-ului pe alte piete.