fbpx

Samsung il lanseaza pe Galaxy J2 Pro

Samsung il lanseaza pe Galaxy J2 Pro

Gigantul sud-coreean Samsung a lansat luni smartphone-ul de buget Galaxy J2 Pro in India.

Samsung a lansat inca un smartphone de buget. La doua saptamani dupa ce l-a lansat pe J2 (2016), compania a venit astazi cu Galaxy J2 Pro.

Unora s-ar putea sa li se para ciudat ca Samsung lanseaza un model upgradat al unui smartphone care a sosit abia acum doua saptamani, dar aceste lucruri rareori au sens, tocmai de aceea smartphone-ul Pro a fost prezentat astazi in toata gloria sa.

CITESTE SI:  Cum e bestia de smartphone Samsung Galaxy Note 10 Plus

J2 (2016) integreaza 1,5GB de RAM si are un spatiu de stocare de 8GB. Daca te gandesti ca nu este suficient de mult, atunci smartphone-ul Pro este pentru tine, pentru ca acesta integreaza 2GB de RAM si un spatiu de stocare de 16GB.

Samsung Galaxy J2 Pro se lauda de asemenea cu noua caracteristica Turbo Speed Technology care este practic un software low-energy de management al RAM-ului care ruleaza constant in fundal pentru a ajuta procesorul sa incarce aplicatiile cu pana la 40% mai rapid decat dispozitivele cu RAM dublu, sau cel putin asa sustine Samsung.

CITESTE SI:  Xiaomi ar putea adopta displayuri sensibile la presiune in viitor

In afara de aceste schimbari, este mai mult sau mai putin acelasi J2 (2016) care a sosit acum doua saptamani.

Smartphone-ul Pro al Samsung are acelasi display Super AMOLED de 5 inch, un procesor Spreadtrum SC8830 quad-core tactat la 1,5GHz, o camera principala de 8MP, o camera secundara de 5MP in partea din fata, precum si o baterie de 2600mAh.

CITESTE SI:  @OnLeaks publica o poza cu Sony Xperia Z4

Samsung il face disponibil pe Galaxy J2 Pro initial in India la un pret de aproximativ 150 de dolari. In acest moment, nu este clar daca acest smartphone isi va face aparitia si in alte tari in afara de India.