fbpx
Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition a fost anuntat

Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition a fost anuntat

Samsung a integrat aplicatiile Skype, OneDrive si OneNote ale companiei din Redmond Microsoft in smartphone-urile S6 si S7, dar se pare ca lucrurile sunt un pic diferite anul acesta.

Samsung a dezvaluit cel mai nou smartphone Galaxy S8, iar acum compania din Redmond planuieste sa ofere propria sa versiune personalizata. Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition este disponibil pentru precomenzi si va include gama de servicii si aplicatii ale companiei din Redmond.

Deocamdata cand este vorba despre mobile, compania din Redmond a fost destul de tacuta, desi zvonuri despre un Surface Phone apareau din cand in cand. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, am vazut compania din Redmond facand diverse incercari, cum ar fi lansarea de aplicatii atat pentru iOS, cat si pentru Android, intr-o incercare de a-i face pe utilizatorii sa le foloseasca produsele si serviciile.

CITESTE SI:  Care este primul smartphone cu 8GB de RAM de la Huawei

Aceasta strategie pare sa continue, iar ultimul efort al companiei vine in forma smartphone-ului Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition. Practic, acesta este smartphone-ul Samsung Galaxy S8, cu exceptia faptului ca va veni cu anumite personalizari si aplicatii care nu vor fi disponibile pentru telefoanele Galaxy S8 obisnuite.

CITESTE SI:  VIDEO: Samsung demonstreaza in cateva clipuri de ce este capabil Bixbi Voice

Tine minte ca smartphone-urile Samsung Galaxy S8 si S8+ vor veni cu aplicatiile de baza ale companiei, cum ar fi suita de aplicatii de productivitate Office. Cu toate acestea, Microsoft Edition va veni cu aplicatii suplimentare, cum ar fi Cortana, OneDrive, Outlook, Skype, MSN News si mai multe.

Intr-o declaratie pe care compania din Redmond a oferit-o pentru The Verge, “O customizare Microsoft este aplicata smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 si S8+ Microsoft Edition atunci cand dispozitivele sunt scoase din cutie si conectate la Wi-Fi. Aceasta customizare asigura clientilor cea mai buna experienta de productivitate cu aplicatiile Microsoft precum Office, OneDrive, Cortana, Outlook si mai multe”. Smartphone-ul va fi disponibil pentru precomanda acum si poate fi cumparat incepand cu data de 21 aprilie din magazinele companiei din Redmond din Statele Unite.