fbpx
Samsung Galaxy On8 a fost oficial lansat

Samsung Galaxy On8 a fost oficial anuntat

In weekend, Samsung l-a promovat pe Galaxy On8, un dispozitiv puternic si elegant care vizeaza piata asiatica.

Astazi, compania a dezvaluit specificatiile si pretul inainte de lansarea oficiala a lui Samsung Galaxy On8 de pe data de 2 octombrie.

Desi exista multe telefoane high-end dintre care poti alege, exista la fel de multe dispozitive midrange pentru clientii care nu vor sa plateasca prea multi bani pentru un telefon care va fi considerat vechi dupa un an de zile.

CITESTE SI:  VIDEO: Sharp lanseaza smartphone-ul RoboHon cu aspect umanoid

Daca iti doresti un telefon midrange, Samsung ar putea avea ceva pentru tine. Samsung a anuntat oficial Galaxy On8, un telefon care in acest moment pare sa vizeze piata asiatica.

Samsung Galaxy On8 anuntat oficial va integra un display Full HD de 5,5 inch, iar in interior exista un procesor octo-core tactat la 1,6GHz.

Va fi acompaniat de 3GB de RAM si de un spatiu de stocare de 32GB care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  Compania cu un incarcator wireless incredibil de 80 de wati

Telefonul Samsung Galaxy On8 va avea de asemenea o camera principala de 13MP care are o deschidere f/1.9, fiind un obiectiv relativ larg care ar trebui sa functioneze destul de bine in conditii de lumina redusa.

Suporta captura video Full HD, iar camera frontala este una de 5MP. Exista de asemenea o baterie de 3300mAh, iar telefonul ruleaza Android 6.0 Marshmallow din cutie.

CITESTE SI:  Ce nou mod de racire ar putea avea viitoarele iPhone-uri ale Apple

Cum am spus deja, Samsung Galaxy On8 pare sa vizeze mai mult clientii din Asia, in principal India unde are un pret echivalent de 240 de dolari.

Pentru acel pret si acele specificatii, nu este o afacere rea, desi nu s-a mentionat daca telefonul Galaxy On8 isi va face aparitia in tara noastra la o data ulterioara, asa ca sa nu aveti asteptari prea mari.