fbpx
Samsung Galaxy J7 Prime si Galaxy J5 Prime au fost lansate in India

Samsung Galaxy J7 Prime si Galaxy J5 Prime au fost lansate in India

Smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Prime a fost dezvaluit oficial in India, alaturi de J5 Prime. J7 Prime continua de unde a ramas Galaxy J7 (2016), avand in vedere ca Samsung a integrat un senzor de amprente digitale pentru a tine pasul cu vremurile.

Cumparatorii smartphone-ului Galaxy J7 Prime vor primi un display IPS Full HD de 5,5 inch cu Corning Gorilla Glass 4, spre deosebire de HD de pe predecesorul sau.

Samsung a lansat oficial doua noi smartphone-uri midrange in India ieri. Galaxy J7 Prime si J5 Prime au fost lansate ieri.

CITESTE SI:  Asta va ajunge mai intai pe iPad si mai apoi pe iPhone, spun surse

Ambele smartphone-uri lansate oficial sunt niste dispozitive midrange, asa ca sa nu te astepti la prea multa functionalitate high-end.

Aceste dispozitive vizeaza clientii cumpatati cu bugetul din India. Samsung Galaxy J7 Prime are un display TFT Full HD de 5,5 inch si un procesor Exynos 7870 in interior cuplat cu 3GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB, suport LTE si dual-SIM, o camera principala de 13MP precum si una secundara de 5MP si o baterie de 3300mAh.

CITESTE SI:  Un cip inovator pentru noile iPhone-uri ale Apple a intrat in productie

Pe de alta parte. J5 Prime integreaza un display TFT HD de 5 inch cu un procesor quad-core de la un producator necunoscut si este cuplat cu pana la 2GB de RAM si un spatiu de stocare de 16GB.

Smartphone-ul include de asemenea un slot pentru carduri microSD, dual-SIM, suport LTE precum si o camera principala de 8MP si una secundara de 5MP.

CITESTE SI:  LG ar putea parasi piata de smartphone-uri din China

Atat smartphone-ul Samsung Galaxy J5 Prime cat si J7 Prime sunt din metal. Acestea integreaza de asemenea senzori de amprente, precum si noi caracteristici software de la Samsung.

Smartphone-ul Samsung Galaxy J7 Prime are un pret de 280 de dolari, iar J5 Prime are un pret de 220 de dolari. Acestea au fost lansate acum in India.