fbpx
Samsung Galaxy J2 Core a fost anuntat - specificatii oficiale

Samsung Galaxy J2 Core a fost anuntat – specificatii oficiale

Samsung a anuntat oficial Galaxy J2 Core, primul smartphone al companiei sud-coreene care ruleaza Android Go. Dupa cum s-a divulgat anterior, asta nu inseamna sistem de operare stock (pur) in acest caz.

Android Go este o versiune minimala a sistemului de operare, cu versiuni minimale ale aplicatiilor Google si optimizari pentru dispozitivele ieftine, dar exista totusi o interfata Samsung pe acest smartphone Galaxy J2 Core.

Samsung a lansat o multime de smartphone-uri accesibile ca pret in trecut, asa ca nu este surprinzator sa vedem ca acum a lansat un altul – Galaxy J2 Core.

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul Pixel 5 e mai scump decat ar trebui sa fie in SUA

Cu toate acestea, ceea ce diferentiaza acest smartphone Galaxy J2 Core este faptul ca este primul telefon Android Go pe care Samsung l-a lansat vreodata. Ca sa fim cinstiti, Samsung nu a participat niciodata la programul Android One al Google in trecut, asa ca este bine ca vedem compania luand parte la platforma Android Go.

Pentru cei care nu stiu, Android Go si Android One sunt destul de similare, pentru ca ambele vizeaza telefoanele ieftine, principala diferenta fiind ca Go nu indeplineste restrictiile pe care Google le-a aplicat cu One.

CITESTE SI:  Unde va deschide Waymo o fabrica de masini autonome

In ceea ce priveste specificatiile oficiale, smartphone-ul Galaxy J2 Core va avea un display de 5 inci cu rezolutie de 540 x 960 pixeli. Galaxy J2 Core este propulsat de un cip Samsung Exynos 7570, vine cu 1GB de RAM, 8GB sApatiu de stocare, o baterie de 2600mAh, camera principala de 8MP si o camera frontala de 5MP. Cam astea sunt specificatiile oficiale.

CITESTE SI:  Cum a avut loc in 1970 primul apel video comercial din istorie

Galaxy J2 Core nu este cel mai impresionant smartphone, dar judecand dupa specificatiile sale oficiale, acesta probabil va avea un pret foarte accesibil. In ceea ce priveste lansarea, Samsung vizeaza Malaezia si India, acolo unde smartphone-ul va fi disponibil pe data de 24 august, inainte de a se extinde pe mai multe piete in viitor.