fbpx
Samsung Galaxy Folder este un alt smartphone Android tip clapeta

Samsung Galaxy Folder este un alt smartphone Android tip clapeta – specificatiile oficiale

Inca exista o piata pentru telefoanele Android tip clapeta in Coreea de Sud. Samsung urmeaza trendul cu lansarea lui Galaxy Folder, un telefon clapeta cu LTE care ruleaza sistemul de operare Android Lollipop.

Samsung a lansat primul smartphone tip clapeta Galaxy Folder cu Android in 2013, iar telefonul de acum este modelul de a doua generatie. Desi numele este neschimbat, cel mai nou Galaxy Folder are specificatii impresionante.

Ieri, am scris ca LG a lansat un smartphone Android, si anume pe LG Gentle. Cu toate acestea, se pare ca Samsung a decis ca nu vrea ca LG sa aiba parte de toata distractia, asa ca gigantul sud-coreean a anuntat recent propriul smartphone cu clapeta, pe Samsung Galaxy Folder.

CITESTE SI:  TikTok testeaza aceasta noua functie inspirata de la Snapchat

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, designul lui Samsung Galaxy Folder nu este unul care sa ne surprinda, dar oricum cele mai multe dintre smartphone-urile Android cu clapeta din zilele noastre nu au un design cu care sa castige premii.

Cu toate acestea, in tari ca Japonia, Coreea de Sud si China, astfel de smartphone-uri Android tip clapeta sunt inca populare. Acestea fiind spuse, oare ce specificatii a inmagazinat Samsung in acest smartphone?

CITESTE SI:  Marjele de profit ale Apple cu iPhone X nu mai sunt la fel de mari ca inainte

Pentru inceput, nu prea este nimic de spus. Telefonul Android tip clapeta Samsung Galaxy Folder va avea un display touchscreen de 3,8 inch si va integra o camera principala de 8MP cu o deschidere f/2.2 care este de fapt destul de decenta.

Camera frontala are o rezolutie de 2MP. Smartphone-ul Android Samsung Galaxy Folder va veni cu un spatiu de stocare de 8GB si va fi alimentat de un acumulator de 1800mAh.

CITESTE SI:  Aplicatia de mesagerie cu 2 miliarde de utilizatori

Acumulatorul are o capacitate destul de redusa, dar avand in vedere ca smartphone-ul nu este foarte puternic, bateria nu se va epuiza prea rapid. Cam astea sunt specificatiile oficiale.

In acest moment, pretul nu se cunoaste dar probabil ca Galaxy Folder tip clapeta nu va avea un pret prea mare. Acesta este asteptat sa se lanseze in Coreea de Sud luna viitoare.