Samsung Galaxy C7 si Galaxy C5 au fost lansate

Samsung Galaxy C7 si Galaxy C5 au fost lansate

Se pare ca Samsung a decis sa foloseasca o noua litera din alfabet cand vine vorba despre noua lor gama de smartphone-uri, iar Samsung Galaxy C5 si Galaxy C7 intra in aceasta categorie.

Tocmai acum cateva zile in urma, dispozitivele midrange viitoare ale Samsung au aparut pe TENAA, versiunea chineza a FCC-ului, si odata ce aceste smartphone-uri au primit certificare, era doar o chestiune de timp pana ce compania sa le lanseze oficial.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Z2 cu Tizen este acum oficial

C este o noua gama de smartphone-uri Samsung, constand in doua modele, Galaxy C7 si C5.

Samsung Galaxy C7 lansat oficial are un display full HD de 5,7 inch si un procesor Qualcomm Snapdragon 625, 4GB de RAN, pana la 64GB de spatiu de stocare care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD, o camera principala de 16MP, una frontala de 8MP, sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow si o baterie de 3300mAh.

CITESTE SI:  Ce pret mic are Honor 8X - smartphone Android premium de 6,5 inci

Cele mai multe dintre specificatii sunt similare, C5 lansat oficial are un display full HD de 5,2 inch mai mic, un procesor Snapdragon 617, aceeasi cantitate de RAM, spatiu de stocare, camere si software. Vine cu o baterie mai mica.

Ambele smartphone-uri vin cu senzor pentru amprenta digitala. Ultimele smartphone-uri midrange ale Samsung au un corp din metal si vor fi oferite in optiunile de culoare gold, silver, grey si pink gold.

CITESTE SI:  Succesorul lui HTC One M9 va veni cu incarcare wireless [zvon]

Alte caracteristici includ QuickCharge 3.0 si conectivitate 4G LTE. Compania a lansat aceste smartphone-uri numai in China deocamdata si nu a confirmat ca Galaxy C7 si C5 vor ajunge si pe alte piete.

Clientii din China pot precomanda smartphone-urile Samsung Galaxy C7 so C5 incepand de astazi la preturi care incep de la 330 de dolari pentru Galaxy C5 si mai putin de 400 de dolari pentru C7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *