fbpx
Samsung-Galaxy-A5

Samsung Galaxy A7 – Cel mai subtire smartphone al companiei

In timp ce Samsung nu l-a anuntat inca pe zvonitul Galaxy A7, smartphone-ul pare acum sa fie confirmat de Tenaa, versiunea chineza a FCC-ului din Statele Unite.

Aparut cu numele de Samsung SM-A7009, se speculeaza ca smartphone-ul este anticipatul Galaxy A7 din noua gama a companiei. Asa cum ne asteptam, presupusul Samsung Galaxy A7 nu pare diferit de A3 si A5 din metal lansate recent in ceea ce priveste design-ul.

Pe site-ul Tenaa se vorbeste de o grosime de doar 6,3mm pentru SM-A7009, ceea ce il plaseaza pe Galaxy A7 ca fiind cel mai subtire smartphone facut vreodata de producatorul sud-coreean.

CITESTE SI:  Smartphone-ul non-Android cu confidentialitate perfecta

Pe langa asta, pe site-ul Tenaa, pare ca SM-A7009 (Galaxy A7) are aproape aceleasi specificatii ca si cele care s-au scurs prin GFXBench si FCC luna trecuta, cu exceptia ecranului de 5,5 inch in loc de 5,2 inch.

Site-ul Tenaa dezvaluie ca SM-A7009 (Galaxy A7) include un ecran full HD (1080×1920 pixeli) de 5,5 inch; un procesor Snapdragon 615 octo-core de 1,5 GHz; 2GB de RAM; 16GB de spatiu de stocare incorporat si Android 4.4.4 KitKat.

CITESTE SI:  De ce iPhone-urile 5G nu vor avea cele mai bune viteze de upload

Desi nu exista informatii cu privire la lansarea anticipatului Samsung Galaxy A7, un comerciant cu sediul in Olanda sustine ca celelalte doua dispozitive – A3 si A5 – ar putea fi in stoc pana in luna ianuarie si ar putea avea un pret de 310, respectiv 410 euro.

Pana in prezent, compania a dezvaluit pretul lui A5 doar in China, care este de 2599 CNY (aproximativ 1500 de lei). In timp ce site-ul Samsung China ii ghideaza pe consumatori sa viziteze un magazin din apropiere pentru achizitionare, un raport recent care a citat un oficial necunoscut al Samsung a sugerat ca Samsung a amanat din nou lansarea lui A5 pana la mijlocul lunii decembrie din cauza unor probleme de productie. Asadar, acel smartphone ar putea fi cel mai subtire smartphone al companiei sud-coreene.