fbpx
Samsung ar putea aproviziona Google cu aceste componente

Samsung ar putea aproviziona Google cu aceste componente

Conform unor noi stiri, compania Samsung din Coreea de Sud va aproviziona compania Google din Statele Unite cu anumite componente. Acele componente sunt menite sa-i permita companiei din Statele Unite sa produca si sa lanseze un anumit produs.

Conform speculatiilor, e posibil ca compania din Statele Unite lucreaza la un smartphone pliabil propriu. Compania din Statele Unite a implementat recent suport pentru dispozitivele pliabile in versiunile anterioare ale sistemului de operare Android, ceea ce a parut straniu in acel moment, deoarece nu existau informatii conform carora Google va lansa vreun smartphone pliabil.

CITESTE SI:  Grupul de test Xiaomi al Microsoft va putea instala ROM-ul de Windows 10 pentru smartphone-ul Xiaomi Mi 4 incepand de maine

Atunci se banuia ca Google creeaza fundatia pentru propriile smartphone-uri pliabile din viitor. Iar viitorul e acum pentru ca, potrivit unei stiri de ETNews, compania Samsung din Coreea de Sud ar putea aproviziona Google cu componente pentru acel dispozitiv care se pliaza. Printre acele componente se numara invelisul flexibil UTG care se pare ca e o componenta proprietara a Samsung.

CITESTE SI:  Cum este primul smartphone prin satelit din lume, Thuraya X5-Touch

Aceasta e una dintre componentele cheie pentru crearea ecranelor care se pliaza. Conform unor stiri, compania Samsung din Coreea de Sud isi va extinde businessul vanzand invelisuri flexibile UTG altor companii, Google fiind eventual una dintre ele.

De asemenea, conform stirilor, unii cred ca acest lucru ar afecta avantajul competitiv al Samsung, deoarece compania sud-coreeana ar duce la aparitia mai multor smartphone-uri pliabile din partea rivalilor.

CITESTE SI:  Apple incearca sa convinga Samsung sa reduca pretul displayurilor OLED, se pare

Cu toate acestea, Samsung crede ca avantajul sau competitiv nu va disparea. Nu e clar cand va lansa compania Google din Statele Unite primul sau smartphone pliabil, daca se va lansa, asa ca tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.