fbpx

Samsung. Anunt important despre smartphone-urile Galaxy Note

Samsung. Anunt important despre smartphone-urile Galaxy Note

Directorul DJ Koh al Samsung Mobile a oferit o declaratie in cadrul intalnirii actionarilor companiei Samsung din Coreea de Sud. Declaratia sa implica gama de smartphone-uri Galaxy Note, gama despre care unii credeau ca nu va fi innoita in acest an.

In 2020, anumite stiri pretindeau ca compania din Coreea de Sud avea de gand sa renunte la gama de smartphone-uri Galaxy Note. Aceste zvonuri erau un pic exagerate, iar compania sud-coreeana Samsung a confirmat oficial pentru fanii sai ca nu se va intampla asta.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Tab Active 2 este in dezvoltare. Pietele in care s-ar putea lansa initial

Adica nu va renunta la Galaxy Note. Dar, din pacate, nu totul e grozav. In cadrul intalniri actionarilor Samsung, s-a constatat ca directorul DJ Koh al Samsung Mobile a precizat ca nu va exista un nou smartphone in aceasta gama in acest an din cauza deficitului de cipuri.

El a mentionat ca lansarea va fi intarziata pana in 2022. Desi DJ Koh nu a adus in discutie zvonurile, declaratia sa confirma ca gama va continua sa existe.

CITESTE SI:  Va aparea un nou televizor Samsung The Wall cu pret mai mic decat credem

Potrivit lui DJ Koh: “Galaxy Note este o categorie importanta de smartphone-uri pentru noi si a fost apreciata constant de consumatori in ultimii 10 ani pe piata mondiala. Experienta de utilizare cu stylus-ul S Pen este o zona in care businessul mobil al Samsung a muncit mai cu sarg decat orice altcineva. Timpul lor de lansare poate fi diferit, dar ne vom asigura ca nu-i vom dezamagi pe fanii smartphone-urilor Galaxy Note”.

CITESTE SI:  Xiaomi a profitat din plin de cresterea globala a vanzarilor de smartphone-uri

Asa cum s-a mentionat, zvonurile initiale (cum ca gama de smartphone-uri Galaxy Note nu va avea continuitate in 2021) au fost cam exagerate, in timp ce altii au prognozat ca acest lucru se va intampla in 2022. Oricum, cel putin pentru moment, pare ca si in 2022 ne putem astepta la un nou smartphone in gama de la compania Samsung din Coreea de Sud.