fbpx
S-ar putea ca smartphone-ul iPhone 12 sa nu aiba acest ecran

S-ar putea ca smartphone-ul iPhone 12 sa nu aiba acest ecran

Conform lui Jon Prosser, sursa care dezvaluie zvonuri despre compania Apple din SUA, smartphone-urile iPhone 12 din acest an nu vor veni cu un anumit tip de ecran. Motivul neclar ar fi faptul ca acel display nu a trecut testul in productia in masa.

S-a speculat daca smartphone-ul iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite va veni sau nu cu un ecran ProMotion de 120Hz care a debutat initial pe tableta iPad Pro acum cativa ani.

Din pacate, cei care sperau la un iPhone 12 cu ecran de 120Hz, s-ar putea sa fie dezamagiti. Asta pentru ca acest lucru nu se va intampla. Conform unor informatii de la Jon Prosser care e concentrat pe compania americana Apple, displayul de 120Hz nu va ajunge pe iPhone 12.

CITESTE SI:  Se pare ca Netflix nu mai vrea sa fie cunoscuta pentru binge-watching

Unii s-ar putea sa se intrebe cum de a fost posibil asta, mai ales ca unele capturi de ecran indicau ca aceasta caracteristica se afla in dezvoltare pe acel smartphone al companiei din SUA.

CITESTE SI:  Ce experiment Twitter a avut rezultate pozitive

Este posibil ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, a testat diferite prototipuri de smartphone-uri cu si fara ecranul de 120Hz si ca compania americana a inclus unele setari in iOS 14 care i-ar permite sa ajusteze caracteristica.

Avand in vedere ca iOS 14 inca nu a fost lansat, este posibil ca acest meniu de setari va disparea din versiunea finala. Companiile testeaza din cand in cand functii care apar in softurile beta, dar acestea nu sunt lansate intotdeauna.

CITESTE SI:  Aceasta companie cunoscuta va produce biciclete electrice

Nu e clar de ce Apple a decis sa renunte la ecranul de 120Hz pentru iPhone 12, dar poate ca pana la urma il va lansa pe alte smartphone-uri. Acum putem doar sa speram ca acest display va ajunge pe smartphone-urile din 2021 ale companiei Apple din SUA.

Ce parere ai despre asta? De ce crezi ca compania Apple din SUA nu a reusit sa implementeze un ecran de 120Hz in smartphone-urile iPhone 12 din acest an?