fbpx

Rolul smartphone-urilor noastre la parcurile tematice Disney World

Rolul smartphone-urilor noastre la parcurile tematice Disney World

Compania Disney din Statele Unite a anuntat oficial ca ne vom putea folosi smartphone-urile si alte dispozitive in parcurile tematice Disney World atunci cand le vizitam. Initial, vor fi permise iPhone-urile si smartwatch-urile Apple Watch.

Daca te-ai aflat vreodata intr-un parc tematic sau la un concert, atunci probabil ca ti s-au oferit bratari de hartie care au rol de bilet in acele locatii.

Din pacate, aceste bratari pot fi deteriorate sau pierdute si nu sunt foarte comod de purtat. Din aceste motive, Disney doreste sa se bazeze pe altceva.

CITESTE SI:  Acest producator auto va integra Android Auto (wireless) in masinile sale

Compania a anuntat ca, in viitorul apropiat, cei care viziteaza parcurile tematice Walt Disney World nu vor mai fi nevoiti sa poarte neaparat bratari MagicBands. In schimb, vizitatorii isi vor putea folosi smartphone-urile pentru a actiona ca Park Pass.

Conform companiei, acest lucru va fi initial disponibil utilizatorilor de iPhone-uri si de smartwatch-uri Apple Watch mai tarziu in acest an, ca parte a unei lansari treptate.

CITESTE SI:  Cat ar putea costa producerea lui Apple iPhone Xs Max

Dupa care acest lucru va fi disponibil si pentru utilizatorii de smartphone-uri Android. De asemenea, retine ca aceasta modalitate e valabila doar pentru Disney World, pentru ca Disneyland se bazeaza pe altceva.

Asa ca nu ar trebui inca sa speram ca ne vom putea folosi smartphone-urile si la parcurile tematice Disneyland. Potrivit companiei, vizitatorii vor putea alege intre caracteristica MagicMobile din aplicatie si bratara MagicBand fizica.

CITESTE SI:  La ce va fi util senzorul LiDAR pentru smartphone-ul iPhone 12 al Apple

“Vizitatorii pot alege sa foloseasca serviciul MagicMobile sau o bratara MagicBand. Alegeti optiunea care se potriveste vizitei dvs. Le puteti alege pe ambele si sa alternati intre acestea pentru o flexibilitate sporita in parcul tematic. De asemenea, vom lansa in curand noi MagicBands cu designuri hilare, cu personajele si povestile Disney preferate”.