fbpx

RED produce un smartphone de 1200 de dolari cu display holografic

RED produce un smartphone de 1200 de dolari cu display holografic

Producatorul de camere de varf RED tocmai a anuntat un smartphone premium denumit Hydrogen One, iar caracteristica cap de afis este una la care compania se refera ca fiind un “display holografic”.

Daca nu te pricepi la camerele de varf, s-ar putea sa nu stii de compania RED, dar aceasta este un jucator bine impamantenit pe acea piata. Compania a trimis ieri un comunicat de presa prin care a confirmat ca are un smartphone cu display holografic pe teava.

Compania spune ca noul sau telefon premium denumit Hydrogen One va avea un “display holografic”. Comunicatul de presa al companiei spune ca displayul holografic de 5,7 inch al lui Hydrogen One foloseste nanotehnologie pentru a comuta cu usurinta intre continutul traditional 2D, continutul 3D, continutul holografic si jocurile interactive.

CITESTE SI:  Ce pret are pachetul de colectie pentru jocul World of Warcraft care implineste 15 ani

Compania nu prea explica ce este aceasta nanotehnologie si cum functioneaza aceasta. Smartphone-ul cu display holografic al companiei RED va avea si suport pentru piese modulare, cam la fel ca Moto Z, si avand in vedere ca RED este o companie de camere de varf, majoritatea pieselor modulare pentru acest smartphone cu display holografic vor fi legate de fotografie.

CITESTE SI:  Programul de plata pentru bug-uri al Apple plateste se pare prea putin

De asemenea, RED a spus ca telefonul cu display holografic va fi compatibil cu gama sa digitala de camere, dar ceea ce vor face exact smartphone-urile pentru camerele RED inca nu a fost dezvaluit.

Nu au fost dezvaluite mai multe informatii pana in acest moment. Ar fi fost cu siguranta bine daca compania ar fi dezvaluit mai multe despre Hydrogen One. Tot ceea ce a spus compania este ca clientii pot precomanda smartphone-ul cu display holografic incepand de ieri si ca dispozitivul va fi livrat anul viitor.

CITESTE SI:  Acestea sunt noile monitoare LG pentru profesionisti si gameri, cu performanta de varf

Versiunea cu aluminiu costa 1195 de dolari si se spune ca exista o varianta din titan la un pret de 1595 de dolari. RED ne avertizeaza ca designul smartphone-ului s-ar putea schimba inainte de lansare, asa ca nu poate garanta aceste preturi in acest moment.