fbpx

Razer Phone 2 e oficial – pret si specificatii

Razer Phone 2 e oficial - pret si specificatii

Conceptul de smartphone-uri de gaming este unul ciudat, pentru ca majoritatea smartphone-urilor de gaming tind sa aiba aceleasi caracteristici de varf care pot fi gasite pe smartphone-urile de varf care nu sunt promovate ca fiind de gaming.

Cu toate acestea, daca exista un avantaj major pe care Razer Phone 2 il are fata de competitie, acela ar fi ecranul sau care este unul pentru jocuri. La fel ca predecesorul sau, Razer Phone 2 anuntat oficial va avea un ecran cu o rata de refresh de 120Hz.

Acest lucru inseamna ca acesta este singurul telefon care are un astfel de display (ASUS ROG Phone are o rata de refresh de 90Hz). Cu toate acestea, la fel ca predecesorul sau, Razer Phone 2 pare sa pastreze aceeasi dimensiune a displayului si aceeasi rezolutie.

CITESTE SI:  Cum va fi consola PS5, conform detaliilor oficiale ale Sony

Acest lucru nu este neaparat unul rau, dar avand in vedere ca producatori precum Samsung si Apple au telefoane cu displayuri de peste 6 inci, este greu sa nu creezi niste comparatii.

Celelalte specificatii tehnice ale lui Razer Phone 2 constau intr-un cip Qualcomm Snapdragon 845, 8GB de RAM, spatiu de stocare UFS de 64GB care se poate extinde cu ajutorul unui card microSD.

CITESTE SI:  HTC One M9 a fost lansat in Taiwan

De asemenea, Razer a imbunatatit autonomia bateriei acestui smartphone de gaming anuntat oficial. Compania sustine ca poate functiona timp de 10 ore la rata de refresh de 120Hz si mai spune ca este mai bine decat in cazul predecesorului care putea functiona timp de 10 ore la o rata de refresh de 90Hz mai scazuta.

De asemenea, compania se lauda ca smartphone-ul de gaming Razer Phone 2 a fost optimizat pentru a rula diverse jocuri mobile populare. Smartphone-ul de gaming va avea un logo Chroma in partea din spate care poate fi folosit pentru a-i alerta pe utilizatori cu privire la notificari.

CITESTE SI:  Airbnb incepe sa distribuie informatii despre gazde guvernului din China

Mai mult, exista pentru Razer Phone 2 suport pentru incarcare wireless si o noua camera duala de 12MP + 12MP. Avand in vedere ca acea camera a primului smartphone de gaming al companiei nu era foarte buna, speram ca aceste schimbari vor fi pentru mai bine. Cam astea sunt specificatiile. Precomenzile pentru smartphone-ul de gaming Razer Phone 2 anuntat oficial vor incepe de pe 11 octombrie, iar utilizatorii il pot cumpara la un pret de 799 de dolari.