fbpx

Producatorul de camere cu care ar putea colabora Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S22

Producatorul de camere cu care ar putea colabora Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S22

Potrivit unei noi stiri, compania Samsung din Coreea de Sud ar putea colabora cu un important producator foto/video pentru camerele smartphone-ului Galaxy S22.

Acel producator isi va imprumuta experienta si cunostintele pentru a imbunatati camerele telefoanelor Samsung Galaxy S22. Aceste smartphone-uri nu se vor lansa anul acesta, ci anul viitor.

Olympus a produs camere si componente de acest tip de zeci de ani. Acum se pare ca producatorul japonez ar putea valorifica o parte din experienta sa pentru viitoarele smartphone-uri ale companiei Samsung din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Ce ritm de adoptare are iOS 14

Conform unei stiri de Pulsenews, compania sud-coreeana Samsung si producatorul Olympus din Japonia vor colabora. Potrivit stirii, cele doua companii vor colabora pentru smartphone-urile Galaxy S22.

Nu e clar ce anume va implica parteneriatul si cum ar putea contribui exact producatorul Olympus, dar parteneriatul pare interesant. Aceste tipuri de parteneriate nu sunt neobisnuite.

Compania Huawei din China si compania Leica din Germania au colaborat in trecut, asa ca stirea conform careia Olympus isi va imprumuta experienta pentru cei de la Samsung nu pare exagerata.

CITESTE SI:  De ce Blizzard pare sa ne impiedice sa ne stergem conturile

De asemenea, conform aceleiasi stiri, compania Samsung din Coreea de Sud ar putea include un senzor de camera de 200MP pentru smartphone-ul Galaxy S22. Pare ceva incredibil.

Galaxy S22 se va lansa abia in 2022 asa ca e cam devreme sa fim siguri de orice in ceea ce priveste acel smartphone. Prin urmare, tratati aceasta stire despre producatorul Olympus din Japonia cu o doza de precautie pentru moment.

CITESTE SI:  Ce caracteristica vor avea in premiera smartwatch-urile viitoare Samsung, conform unei stiri

Ce parere ai despre asta? Crezi ca compania Samsung din Coreea de Sud si producatorul de camere Olympus din Japonia chiar vor colabora pentru a imbunatati camera smartphone-ului Galaxy S22? Si chiar crezi ca senzorul camerei principale al acelui telefon va fi de 200MP?