fbpx

Primul smartphone de gaming cu incarcare de 120W

Primul smartphone de gaming cu incarcare de 120W

O anumita companie va lansa in acest an un smartphone de gaming cu tehnologie de incarcare ultra-rapida, mai precis de 120W. Aceasta tehnologie de incarcare de 120W practic va reduce timpul de alimentare a acelui smartphone de gaming. Daca autonomia acestui telefon este limitata de dimensiunea fizica a acumulatorului, macar procesul de alimentare a acumulatorului sa aiba nevoie de o perioada scurta de timp.

Vivo si-a folosit gama de smartphone-uri de gaming iQOO pentru a sfida limitele telefoanelor, iar acum se pare ca compania chineza are o noua inovatie, pentru viitorul sau telefon de gaming.

CITESTE SI:  Guvernul acestei tari e capabil de cracking-ul smartphone-urilor

Un clip video de la brandul iQOO postat pe Weibo arata un nou smartphone de gaming care foloseste incarcarea cu fir de 120W pe care compania chineza a anuntat-o in iunie.

In acel clip video, se poate vedea cum incarcatorul de 120W poate incarca complet un acumulator de 4000mAh in doar 15 minute si pe jumatate in 5 minute.

Daca ai incarcat un smartphone recent, atunci esti constient ca tehnologia de 120W oferita de Vivo depaseste chiar si standardele actuale. Si avand in vedere ca autonomia ramane limitata de dimensiunea fizica a acumulatorului, unele companii s-au concentrat pe incarcarea ultra-rapida.

CITESTE SI:  Ce caracteristica cheie uimitoare au noile smartphone-uri Vivo X50 Pro+ si X50 Pro

In acest scenariu, tehnologia Vivo e un salt inainte fata de aproape oricare producator de smarphone-uri, desi va trebui sa asteptam lansarea unui astfel de telefon de gaming pentru a vedea daca functioneaza cu adevarat la acest nivel de 120W.

CITESTE SI:  S-a aflat daca serverele Super Micro au avut cipuri malitioase sau nu

Primul smartphone de gaming iQOO de la Vivo cu aceasta tehnologie de incarcare este asteptat pentru luna august. Vivo nu este singurul producator de smartphone-uri care lucreaza la incarcare ultra-rapida de circa 120W.

Oppo a anuntat ca lucreaza la o solutie de incarcare de 125W si pe care o va dezvalui pe 15 iulie. Desigur, acest lucru nu e o surpriza. Atat Oppo cat si Vivo sunt detinute de compania BBK Electronics din China.