fbpx

Primul prototip al smartphone-ului iPhone 13 nu integreaza asta, conform unei surse

Primul prototip al smartphone-ului iPhone 13 nu integreaza asta, conform unei surse

Smartphone-urile iPhone 13 vor fi lansate de compania Apple din Statele Unite anul viitor. Intre timp, unii speculeaza cu privire la aceste smartphone-uri. Un anume utilizator de Twitter a postat un tweet conform caruia primul prototip al lui iPhone 13 nu integreaza ceva anume. Dar poate ca, fiind vorba despre primul prototip, vor exista modificari pana la versiunea finala.

Va reveni senzorul Touch ID pe smartphone-urile Apple? Unii cred ca compania Apple din Statele Unite lucreaza la asta. Dar conform unui tweet recent de la un utilizator care se numeste Jioriku, poate ca nu ar trebui sa speram la Touch ID.

CITESTE SI:  Ce serviciu de muzica tert se lanseaza ca aplicatie pe smartwatch-urile Apple Watch

Asta pentru ca acest utilizator sustine ca primul prototip al smartphone-ului Apple iPhone 13 nu integreaza Touch ID. Dar exista lucruri de subliniat la acest tweet. In primul rand, nu e clar de unde a obtinut Jioriku informatiile si daca tweetul sau despre prototip merita credit.

In al doilea rand, deoarece acesta e primul prototip iPhone 13, compania Apple ar putea fi mai interesata sa testeze alte modificari hardware si de design inainte de a trece la alte caracteristici, cum ar fi Touch ID.

CITESTE SI:  Anuarul din liceu al lui Steve Jobs este scos la licitatie pe Ebay

Asta inseamna ca, in ciuda acestui tweet despre prototip, exista sanse ca versiunea finala a lui iPhone 13 va veni cu Touch ID in-display. Jon Prosser – care s-a dovedit destul de precis cu informatiile sale de pana acum – a confirmat ca Touch ID ar putea ajunge pe un viitor smartphone al companiei Apple din Statele Unite, dar nu e clar daca este vorba despre iPhone 13 sau despre smartphone-ul Apple care va sosi mai tarziu.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi Pay a fost lansat oficial

Conceptul senzorilor in-display nu este nou, pentru ca a fost folosit deja de diversi producatori de smartphone-uri Android. Asa ca conceptul e fezabil.

Cu toate acestea, e interesant faptul ca compania Apple din Statele Unite ar putea fi mai interesata sa foloseasca propriul senzor Touch ID pentru smartphone-ul iPhone 13 in loc sa se bazeze pe cei existenti, asa ca tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.