fbpx

Primul iPhone care ar putea fi capabil de incarcare wireless inversa

Primul iPhone care ar putea fi capabil de incarcare wireless inversa

S-a dezvaluit, conform unor stiri, care ar putea fi primul iPhone al Apple din istorie capabil de incarcare wireless inversa. Adica capabil sa incarce alte dispozitive fara fir. Din pacate, e posibil ca incarcarea cu telefonul Apple va fi lenta, asa ca ar putea viza doar dispozitive precum castile AirPods.

Una dintre functiile smartphone-urilor de varf din ziua de azi e incarcarea wireless inversa. Practic, acest lucru presupune folosirea electricitatii smartphone-ului pentru a incarca wireless un alt dispozitiv. Cum ar fi un alt smartphone, de exemplu.

CITESTE SI:  Ce defect au unele iMac-uri ale companiei Apple din 2020

De obicei, acest lucru nu e foarte impresionant, iar procesul e lent, dar macar e o optiune daca celalalt smartphone al tau s-a descarcat. Aceasta functie nu e inca activa pe iPhone.

Dar, conform celor mai recente zvonuri de la EverythingApplePro, se pare ca exista o posibilitate ca iPhone 13 sa integreze aceasta functie. Conform stirii, iPhone 13 ar putea contine bobine de incarcare wireless care sa permita incarcarea wireless inversa.

CITESTE SI:  Twitter nu va bloca aceste conturi din India

Nu suntem siguri ce cantitate de electricitate va putea transmite iPhone 13 fara fir, dar exista posibilitatea ca nu va fi ceva extraordinar. In schimb, e posibil ca, daca compania Apple din Statele Unite va activa vreodata o astfel de functie, aceasta ar putea viza alimentarea unor dispozitive Apple precum AirPods.

iPhone-urile actuale ale companiei Apple din Statele Unite sunt practic capabile de incarcare wireless inversa, potrivit FCC, dar aceasta nu a fost activata din anumite motive.

CITESTE SI:  Cum isi construieste Marea Britanie propriul sistem de navigatie prin satelit

Aceasta stire nu e in concordanta cu o stire de Mark Gurman de la Bloomberg din acest an conform careia aceasta functie nu va aparea prea curand pe smartphone-urile companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Ce parere ai despre asta? Crezi ca un iPhone Apple cu incarcare wireless inversa ar fi util?