fbpx
Preturile surprinzatoare ale smartphone-urilor Pixel 6 ale Google

Preturile surprinzatoare ale smartphone-urilor Pixel 6 ale Google

Smartphone-urile Pixel 6 si Pixel 6 Pro vor fi lansate de compania Google din SUA in curand. Intre timp, s-a vehiculat la ce preturi s-ar putea vinde acele telefoane. Preturile celor doua telefoane i-ar putea surprinde pe unii.

In trecut, smartphone-urile Google Nexus erau relativ ieftine. Dar, ca in cazul altor telefoane de buget si branduri, preturile cresc in timp, dupa ce clientii cumpara acele telefoane.

Se pare ca viitorul Google Pixel 6 Pro ar putea fi cel mai scump, conform unor informatii. Potrivit unui clip video de Brandon Lee de la This Is Tech Today, una dintre sursele sale – care lucreaza la un retailer de smartphone-uri din Europa – i-a oferit o informatie.

CITESTE SI:  Cum vor fi castile HoloLens AR oferite de Microsoft Armatei Statelor Unite

Potrivit sursei, telefonul Pixel 6 al companiei Google din Statele Unite ar putea costa 649 de euro, in timp ce 6 Pro ar putea costa 899 de euro.

Preturile sunt cam piperate, mai ales ca smartphone-ul iPhone 13 mini costa 799 de euro. Nu suntem siguri cat vor costa cele doua smartphone-uri cand se vor lansa in Statele Unite, avand in vedere ca conversia euro la dolar nu e o reprezentare exacta a pretului.

CITESTE SI:  Ce zic angajatii Google despre motorul de cautare cenzurat pentru China

Dar e posibil ca nu vor fi la fel de ieftine pe cat credeai ca vor fi. Acest lucru nu ar fi complet surprinzator, deoarece noile smartphone-uri Pixel 6 vor fi propulsate de un nou cip proiectat de compania Google din Statele Unite, asa ca ne imaginam ca o parte din motivul din spatele preturilor ar putea fi investitia facuta de Google pentru dezvoltarea acelui cip.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa s-a donat in total prin Facebook pana acum

In orice caz, nu a aparut nicio confirmare din partea companiei din Statele Unite, asa ca tratati aceste informatii despre preturi cu o doza de precautie pentru moment. Ce parere ai despre asta? Crezi ca noile smartphone-uri Pixel 6 si 6 Pro ale Google vor fi atat de scumpe?