fbpx

Preturile smartphone-ului Honor cu servicii Google

Compania Huawei din China a vandut brandul Honor, asa ca acest brand poate vinde smartphone-uri cu serviciile Google, inclusiv Play Store. Honor V40 5G a fost lansat in China si s-au dezvaluit specificatiile si preturile acestui telefon.

Honor a dezvaluit smartphone-ul high-end View40 5G, primul sau telefon de cand s-a separat de compania Huawei din China. Lansat in China cu numele de V40 5G, acest smartphone ar putea sosi in Europa si in alte regiuni sub brandul View. Si are servicii Google.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri Android au erori de securitate aduse la cunostinta Google

Functia principala a smartphone-ului V40 5G cu servicii Google este ecranul OLED de 6,72 inci si 120Hz si cu o luminozitate maxima de 800 nits. Este alimentat de un cip MediaTek Dimensity 1000+ si integreaza 8GB de RAM, un spatiu de stocare de pana la 256GB si un acumulator cu o capacitate de 4000mAh.

Pe partea posterioara exista o camera principala de 50MP, o camera ultra-wide de 8MP si o camera de 2MP. Camera frontala de 16MP este incorporata intr-un breton.

CITESTE SI:  Asistentul virtual al Huawei va avea probabil o inteligenta emotionala inalta

Compania Huawei din China a anuntat ca isi va vinde brandul de buget Honor anul trecut, pentru a le permite furnizorilor si dealerilor Honor sa tina piept sactiunilor din partea Statelor Unite.

Acum ca Huawei nu mai detine brandul, brandul ar trebui sa poata oferi serviciile Google cu V40 5G, inclusiv Play Store. Asta inseamna ca va fi mai fezabil pentru brandul din China sa vanda acest smartphone in afara Chinei, dar acest brand inca nu a mentionat daca intentioneaza sa-l lanseze in afara acestei tari.

CITESTE SI:  De ce SUA au amanat interdictia comerciala asupra Huawei

In China, Honor V40 5G cu servicii Google are un pret echivalent de 555 de dolari (varianta cu 128GB spatiu de stocare) si 618 de dolari (varianta de 256GB). Ce parere ai despre smartphone-ul Honor V40 5G, despre preturi si despre specificatiile sale? Crezi ca acest smartphone cu servicii Google ar trebui sa se lanseze si in Europa?

Facebook